Praktijk Namaskara Yoga Centrum


Praktijk Namaskara "Herinneren wie je werkelijk Bent":
Houden van Jezelf. cursus, workshops,
yoga
Energetische Geneeskunde
EFT: Emotional Freedom Technique,
TAO Healing Hands,
Angel Healing en Readings

In 1989 ben ik begonnen met de opleiding Maatschappelijk werkster. Ik was 34 jaar jaar en had 3 kleine kinderen. Na de 6 jarige opleiding kreeg ik direct een baan aangeboden als maatschappelijkwerkster in Lelystad. Ik heb genoten van al die mensen waarmee ik een stukje mee mocht lopen op hun levenspad.
Ik heb uiteindelijk wel mijn baan opgezegd en ben gestart met praktijk Namaskara omdat ik meer helingswerk er bij wilde doen.
Na de HBO maatschappelijkwerk heb ik nog verschillende opleidingen en workshops gevolgd. Opleidingen: Touch for health, Angel Healing, Theta- Heling EFT, Je kunt je leven Helen, Gebruik je Innerlijke Kracht van Louise L Hay. Workshops: Spirituele Psychologie en Spirituele communicatie met Steve Rother, Helende reis met Brandon Bays, Thuis studie: cursus in wonderen, teachings of Abraham en Aartengel Michael. New Energy Medicine van Donna Eden

Ik heb een aantal jaren de cursus Je kunt je leven helen en Zelfvertrouwen gegeven met ind.sesies met helingen.
In oktober 2005 kreeg ik de boodschap om te verhuizen. Daarna is alles allemaal razendsnel gegaan. In mei 2006 hadden we ons mooie huis in Lelystad verkocht en vonden we een mooi huis in Alteveer in Drenthe. Ik toen heb 5 jaar gewerkt bij Astro als intuïtieve gesprekspartner.

In die tijd ben ik ook de yoga opleiding gedaan; Ik geef yoga-speciaal in een mooie yogaruimte in de bibliotheek in Zuidwolde.
Cursus Houden van je Zelf: Jezelf liefhebben is de sleutel om Gelukkig te zijn of te wel Je Zelf te zijn waar je ook bent
Individuele sessies met: TAO Hands Healing Hands, Emotional Freedom Technique, Angelhealing,
www.yogacentrumdrenthe.nl


 

Stuur Praktijk Namaskara Yoga Centrum een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.