Balans Massagepraktijk Utrecht


Mijn naam is José de Wouw. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en
het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene, die de massage ontvangt, is mijn ingang.

Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de vorm van healing, Reiki, co-counseling, emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Geweldloze communicatie en de MIR-methode. In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Holistic Pulsing, intuïtieve massage, voetreflexologie, shiatsu, stoelmassage en Integratieve Massage en heb ik leren werken met mijn stem en met klankschalen. Uit al die vaardigheden kies ik steeds wat in het moment de bedoeling is.

Ik werk graag met (hoog)gevoelige mensen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Daarom voelen met name hoogsensitieve personen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd bij mij.

In 1998 heb ik de opleiding Integratieve Massage afgerond en heb ik mijn massagepraktijk, genaamd BALANS, opgericht.
Sinds die tijd geef ik individuele massages, cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen en massage-wandelweken in Utrecht en omgeving en in het buitenland.
In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem.
Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankschalenconcerten.Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking.  De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz.  De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf.
De MIR-methode maakt mijn werk compleet: hiermee kan ik je helpen om onbewuste blokkades op te sporen, waarna je die zelf op een heel eenvoudige wijze kunt doen oplossen. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand.


Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs, Reiki-vereniging De GROEP en het netwerk van de MIR-Methode.
In 1998 heb ik in Utrecht Massagepraktijk BALANS opgericht. Ik heb hiervoor diverse trainingen gevolgd op het gebied van massage en persoonlijke ontwikkeling in de vorm van Integratieve Massage, Holistic Pulsing, intuïtieve massage, voetreflexologie, shiatsu, Hotstone Massage, healing, co-counseling en emotioneel lichaamswerk.
Ik heb in 2003 mijn opleiding tot Reiki-master volgens het Usui-
systeem voltooid. Sinds 2006, na een reis naar India, geef ik klankschalenmassages en –concerten.

Ik geef individuele behandelingen,cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen in Utrecht, Hilversum en Roelofarendsveen. In het voorjaar en de zomer organiseer ik massage-wandelvakanties in Duitsland (Sauerland) en Frankrijk (Hoge Vogezen).
Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen gerespecteerd worden.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs.

 

Stuur Balans Massagepraktijk Utrecht een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.