Aquarion, intimiteitscoaching voor laatbloeiers


Wanneer je niet meer weet waar te beginnen als je denkt aan liefde, intimiteit en een relatie, kan Aquarion je steun bieden en je (weer) op weg naar minnaarschap helpen.

Wij zijn intimiteitsexperts, met name op het gebied van te weinig of geen ervaring met seksualiteit en hebben jarenlange ervaring met intimiteitscoaching voor mensen met spirituele verlangens. Wij, en/of het verhogen van integriteit in je seksuele leven. Wij bieden coachingstrajecten, wanneer lichaamsgerichte coaches worden ingeschakeld. Ook kan je losse consulten boeken.

Daarnaast geeft zorgvuldig voorbereiden op (internet) dating betere kansen op relaties. Gesprekken hierover zijn zeer verhelderend en krachtig.

Als liefdescoach werk ik al sinds 1992 met diepgang in relaties en sinds 2000 breidde ik uit met intimiteit. De achtergrond van waaruit dit ontstond is door trainingen op het gebied van Gnostiek, Tantra, Sexual Grounding en Leiderschap. Alle coaches waar ik mee ben gaan samenwerken, hebben op z'n minst ook een van deze als basis. Wij streven gezamenlijk naar gezonde seksuele diepgang, natuurlijk ook in ons eigen leven, om door te kunnen geven.

Vaak is een gesprek al voldoende om op eigen kracht opnieuw of voor het eerst de liefde aan te gaan, weer te omhelzen en seksualiteit te eren. Heb je iets meer nodig? Ga het gesprek daarover eens aan, nodig ik je uit. Je kunt gratis kennismaken op internet.

Kijk voor veel meer details en inhoudelijke artikelen op aquarion.nl/infotheek.

 

Stuur Aquarion, intimiteitscoaching voor laatbloeiers een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.