Stilts Training en Coaching, Helmie Willems


“Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld, en bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren …” Kahlil Gibran

Begeleiding;
Werkend als trainer , bemiddelaar, facilitator en coach:
- ben ik in staat om de essentie over te brengen en kaders te scheppen om op maat en spelend te leren. Soms breng ik daarvoor uitdagende situaties in, die het leren prikkelen. Daarnaast draag ik graag zorg voor een veilig leerklimaat waar ieder zoveel als mogelijk tot zijn recht komt.
- sluit ik graag aan bij wat er leeft in de ander, steeds gericht op het onderhouden van de verbinding tussen wat het hoofd verteld en het lichaam zeggen wil.

De ontdekking van Geweldloos Communiceren als concreet handvat om verbinding te laten stromen, heeft mij enorm verrijkt. Het heeft mijn hart ruimer gemaakt, mijn geest meer helder en mijn daadkracht meer gericht. Het is een prachtig handvat om verbindingen te herstellen bij relatieproblematiek of conflicten in het werk. In het werken met familie- en thema- opstellingen vond ik heling in de diepte, tot in de ziel. Ik ondersteun er graag anderen mee gericht op persoonlijke thema's in werk of prive

Creatief ;
misschien is het mijn creatieve achtergrond die ervoor zorgt dat ik mijn beste bijdrage lever zodra ik me vrij voel om strakke kaders een beetje los te laten en te gebruiken wat er in het moment ontstaat. Ik werk graag met persoonlijke cases, bewegings- en spelopdrachten, rollenspellen, visualisaties, systemische werkvormen, opstellingen, aandachtsopdrachten en zo meer.


* Internationaal gecertificeerd trainer in NonViolent Communication en aangesloten bij de internationale organisatie CNVC opgericht door Marshall Rosenberg.

* Geschoold als begeleider in systemische opstellingen bij Heilig Vuur.

 

Stuur Stilts Training en Coaching, Helmie Willems een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.