Clear Visions


Mijn naam is Carolien van Lith en sinds 2009 heb ik een praktijk in Amsterdam, Clear Visions. Ik ben gediplomeerd coach, counselor en mindfulnesstrainer.
Clear Visions geeft workshops en trainingen op verschillende locaties in Nederland en in de prachtige Italiaanse provincies Veneto, Toscana en Le Marche.
Nieuw als aanvulling op het mindful in het leven staan is dat Clear Visions een aantal zeer speciale workshops introduceert voor specifieke doelgroepen.

Clear Visions biedt inspiratie en ondersteuning bij alles waar je in je persoonlijk leven of in je werk tegen aanloopt. Je leert je hart te volgen en je verstand te gebruiken en zo stap voor stap je aandacht te richten op waar je wilt dat je energie naar toegaat. Op die manier krijg je (weer) een heldere kijk op je persoonlijkheid, je talenten, je ambities, je leven.

Clear Visions is er voor iedereen die weet dat verandering nodig is voor verdere persoonlijke ontwikkeling en/of het vinden van rust en balans in jezelf, maar niet goed weet hoe en in welke richting stappen te zetten.

‘Volg je hart, gebruik je verstand!’ is het advies dat Clear Visions als een rode draad in de coaching, workshops en trainingen hanteert en maakt daarbij gebruik van numerologie.
 

Stuur Clear Visions een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.