Yoginess


Mijn naam is Elske Feitsma en woon in Doorn, 20 km buiten Utrecht. Ik heb geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en ben mij later gaan verdiepen in yoga en holistische levenswijzen. Ik volgde opleidingen tot (energetisch) coach, healer, reader en yogadocent. Vanuit Yoginess geef ik individuele consulten, yogalessen en cursussen over onder andere intuïtie en chakra’s. In februari 2012 is mijn eerste boek verschenen, Chakra lifestyle – een boek over persoonlijke ontwikkeling, chakra’s en yoga.

Ik geloof dat ieder mens in staat is om emotionele belemmeringen, oude pijn of hardnekkige overtuigingen los te kunnen laten. Vaak blijven we hangen in een staat van acceptatie en gaan we in een sluier van onwetendheid door het leven. Ik heb dit voor mezelf nooit willen accepteren en dat is mijn drijfveer geweest om op zoek te gaan naar antwoorden. Ik heb zelf ervaren wat mogelijk is en hoe fijn het is om vrij en helder te leven. Het blijft me elke keer weer ontroeren om dit ook te zien gebeuren bij anderen tijdens een cursus of tijdens een individuele healing, reading of coachingsessie.

Yoga is een groot onderdeel van mijn leven, het is een levenswijze geworden waar ik me erg fijn bij voel. Yoga geeft me meer innerlijke rust, kracht en evenwicht. De beoefening van yoga blijft zich verdiepen, elke dag kom ik tot meer inzicht en wijsheid. Ik hoop iets van mijn enthousiasme tijdens mijn lessen over te kunnen brengen en mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Ik hoop dat ik door mijn ontwikkeling andere mensen kan inspireren om ook vanuit hun ware essentie en innerlijke kracht te leven.

 

Stuur Yoginess een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.