Andere Boeg


Marloes van der Kamp geeft yoga en meditatieweekenden en weken, veelal op het prachtige schip Andere Boeg.

Wil je diep ontspannen en weer nieuwe energie opdoen?

De sleutel is steeds hetzelfde: BewustZijn. Met aandacht blijven bij dat wat er is in het moment en hierin ontspannen. Door de aandacht in het moment ontstaat een verdieping, waardoor transformatie kan plaatsvinden en er een dieper contact ontstaat met jezelf, het leven en de mensen om je heen.

In de weekenden werken we met hatha yoga, yin yoga en prachtige meditaties. Het geheel wordt liefdevol ondersteund door de locatie.

Schip Andere Boeg is een bijzondere plek, waar het leven stroomt. Het biedt een perfecte ondersteuning voor proceswerk. Je zult je er snel thuis voelen.

Je kunt meedoen met diverse yoga en meditatie weekenden. Met Oud & Nieuw is er een bijzondere Oud&Nieuw-retraite en in de zomer ben je welkom de bijzondere vakantieweken te ervaren.

Wil je meer weten? Bekijk de site andereboeg.nl en meld je aan voor onze gratis online meditatietraining.

Wellicht tot binnenkort, we verwelkomen je graag bij ons aan boord.
Marloes en Teus

PS: Sommige mensen weten niet dat een schip heel comfortabel kan zijn en als jij een van hen bent, dan geven we je graag de volgende informatie:
1) Andere Boeg ligt stabiel in het water. We schommelen niet of nauwelijks en kunnen je daarom een niet-zeeziek garantie geven, zelfs als je gevoelig bent voor zeeziekte of wagenziekte.

2) Het schip is uitstekend geïsoleerd en elk vertrek in het schip heeft voldoende radiatoren. Daarnaast hebben we ook vloerverwarming in de ruimte waardoor het schip altijd comfortabel warm is.

3) Veiligheid hebben we hoog in het vaandel en daarom voldoen we ruimschoots aan alle veiligheidseisen. 

Stuur Andere Boeg een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.