Sirion, lichtwerk & light body


even voorstellen: Pauline Plokhooij:
Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept.
In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik dit materiaal zelf zou gaan doceren. Sinds 1995 houd ik me fulltime bezig met het doceren van light body cursussen en lichtwerk. Het is bijzonder mensen de ruimte te bieden het potentieel aan licht, liefde en bewustzijn in zichzelf te ontdekken. Ik ben er dankbaar voor.

Om mijn eigen ontwikkeling nieuwe impulsen te geven volg ik sinds 1996 de seminars van Orin en DaBen in de VS. Naast het doorgeven van hun werk, ontwikkel ik zelf workshops en cursussen. In de zomer van 2011 ontving ik de innerlijke opdracht de opleiding tot lichtwerker te ontwikkelen. Daar ben ik geïnspireerd en enthousiast mee aan de slag gegaan. Deze opleiding start tweemaal per jaar.
Ook houd ik me bezig met het opnemen van gechannelde meditaties. De meditaties ontstaan vanuit een verruimd bewustzijn. Ze zijn altijd puur en afgestemd op de aanwezige groep, persoon en/of toekomstige luisteraars.

Het is mijn missie om samen met de wezens van licht, vanuit licht en liefde een uitnodigende ruimte te bieden waarin jij je optimaal kunt ontplooien en je bewust wordt van het pure licht dat je bent.

 

Stuur Sirion, lichtwerk & light body een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.