Monte Rosa


Ik ben Sandra Falkena en sinds 1993 ontvang ik gasten op Monte Rosa, een landelijk gelegen accommodatie in zuidwest Portugal. Je kunt hier onthaasten en genieten van de rust of juist een meer actieve vakantie vieren met wandelen, fietsen, yoga, surf en/of persoonlijke ontwikkeling.

Graag willen we een ontmoetingsplaats zijn waar op spontane wijze leuke contacten kunnen ontstaan. Het terras bij de gemeenschappelijke ruimte blijkt 's avonds dan ook vaak het middelpunt van een gezellig en ongedwongen samenzijn. We zien mensen graag zoals ze zijn en willen niets liever dan dat onze gasten zich op hun gemak voelen.

Op Monte Rosa staan we open voor elke levensopvatting. We zijn blij met een ontwakend bewustzijn dat levenskwaliteit niet alleen afhankelijk is van ons materiële welzijn, maar vooral ook te maken heeft met jezelf optimaal kunnen ontplooien en bewust aandacht geven aan de dingen die je belangrijk vindt. Ons motto is dan ook plezier te beleven in alles wat we doen en ons in dankbaarheid te verwonderen over wat de aarde ons geeft. Voor ons is ‘spiritualiteit’ dat je het nu-moment met aandacht kunt beleven.

Monte Rosa hecht veel waarde aan ecologisch omgaan met de natuur. Onze groenten- en kruidentuin is aangelegd volgens de principes van de permacultuur. Op het terrein vind je een grote variëteit aan onbespoten fruitbomen, olijfbomen, en amandelbomen. Bij het bereiden van de maaltijden worden veel biologische en hoogwaardige producten verwerkt. Afval wordt gescheiden, de warmwatervoorziening werkt volledig op zonne-energie. Ook gaan we zorgvuldig om met het gebruik van plastic, schoonmaakmiddelen en elektriciteit.

 

Stuur Monte Rosa een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.