De Tantrische Relatie


Wij zijn Eli te Winkel en Esther Sanders. Sinds 2002 zijn we samen. Na in 2009 met Tantra in aanraking gekomen te zijn, hebben we in 2012 onze Tantra-praktijk Hartstreling gestart, waar we ons in de eerste jaren puur op individuele sessies hebben gericht. In 2016 hebben we ons aanbod uitgebreid met workshops. Met De Tantrische Relatie richten we ons specifiek op stellen.

-=Onze passie=-
Het is onze passie om koppels te helpen om meer geluk, verbinding en verdieping in hun relatie te ervaren.

Wij geloven dat hoe meer je als stel elkaar vanuit betrokkenheid en verbinding kunt ondersteunen in je groei, hoe sterker en bloeiender jullie relatie wordt en hoe meer jullie als stel kunnen stralen.

Tantra is voor ons een prachtige manier om dat te bereiken. We zien het bij onszelf en we hebben het zien gebeuren bij onze workshopdeelnemers en koppels in onze individuele sessies.

-=Onze missie=-
Wij willen met De Tantrische Relatie mensen helpen om hun relatie te verbeteren en verdiepen met Tantra. Om echt die gelukkige relatie te krijgen waar de meeste mensen van dromen. Wij geloven dat dat voor veel meer stellen mogelijk is, ook als je al langer bij elkaar bent en meegaat in de drukte van alledag.

 

Stuur De Tantrische Relatie een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.