Praktijk Uit Handen


Praktijk Uit Handen in Den Haag is gespecialiseerd in de behandeling van stress gerelateerde klachten (zoals rug, nek en schouderklachten, onrust, hoofdpijn, RSI,disbalans etc), mensen met angstklachten en een laag zelfbeeld.
Ik geloof dat ieder mens zich energieker, tevredener, gezonder en meer in balans kan voelen als hij meer in verbinding met zijn lichaam is. De massages, lichaamsbewustwording en connectie coaching zijn gericht op het herstellen van de verbinding op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Hierbij wordt je potentie aangesproken, je kwaliteiten en je mogelijkheden.

Behandelingen
Je kunt kiezen uit een behandeling ter ontspanning, therapeutische behandeling of connectie coaching. Mogelijkheden zijn:
- Ontspannings massage
- Holistische massage
- Anti- stress massage
- Lomi Lomi massage
- Bewustwordings massage
- Sport Massage
Je ligt in een aangenaam warme ruimte waar je in stilte of met rustige achtergrondmuziek gemasseerd wordt met een verwarmde 100% plantaardige olie.

Cursussen
- Lomi Lomi Massagecursus. 5 daagse beginners cursus en 4 daagse vervolg cursus
- Prive massage workshop/ Partner massage workshop
- Huis, Tuin en Keukenstoel Massage (op aanvraag)
- Basiscursus masseren (op aanvraag)

Bel gerust of kijk voor meer informatie op www.praktijkuithanden.nl


Achtergrond informatie
Op het gebied van massage heb ik erkende diploma’s in Sportmassage, Lomi Lomi Massage en de Trager®Approach. Verder heb ik trainigen van meerdere maanden gevolgd op het gebied van Thaise Yoga Massage, Mindfullness, lichaams bewustwording en Medische basiskennis. En heb ik cursussen gevolgd in Tuina, Fascia- en Craniosacraal therapie.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van mensen met een breed spectrum van stress gerelateerde klachten, zoals pijn klachten, burn-out, onrust, angst en laag zelfbeeld. De behandeling is afgestemd op jouw vraag en kan bestaan uit massage, coaching, lichaamsbewustwording of een combinatie hiervan.
Afhankelijk van het type massage werk ik op verschillende dieptelagen ( fysiek, emotioneel en mentaal). Meestal gebruik ik een mix van diverse massage technieken. Tijdens de behandeling stimuleer ik het parasympatische zenuwstelsel, dit is het zenuwstelsel dat er voor zorgt dat je mentaal en fysiek herstelt. Ook geef ik tips en oefeningen om je stressniveau te verlagen en om bewuster te worden van je lichaam en welke signalen het aan je geeft.

Mijn benadering is persoonlijk, met aandacht, professioneel en afgestemd op je vragen en behoeften. Mijn aanraking is contactvol en stevig tegelijk, wat de behandeling ontspannend, effectief en diepwerkend maakt.

 

Stuur Praktijk Uit Handen een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.