dcpaardencoaching


Sinds 2004 organiseren we workshops,voor groep en individueel, opleiding en teambuilding met paarden. Paarden helpen jezelf beter te begrijpen. Ze brengen je weer in contact met wie je wezenlijk bent en ze zijn geweldige coaches in het ervaren,oefenen en trainen van body language, communicatie, natuurlijk leiderschap en samenwerking.
Paardencoaching is bijzonder krachtig, paarden geven feedback op ons gedrag en binnenwereld: authentiek, direct en diepgaand.

U kunt bij ons terecht voor de cursus Ontdek paardencoaching, waarin u kennismaakt met verschillende niveau's van werken: gedrag, intrapsychisch en systemisch. Verder: individuele consulten en allerlei workshops voor vele doelgroepen. We organiseren verder retraites op prachtige plekken, waarin in je in alle rust je patronen onderzoekt om zo jezelf weer beter te leren kennen en begrijpen.

Zoals:
Een intensive met het hink-stap-sprong-programma, richt zich op het doorbreken van (hardnekkige) patronen. Middels systemisch werk met paarden, tafelopstellingen en dieptecoaching. Coaches zijn Annemieke Hiijnk en Gerda Dekker.

Van 18-22 mei 2020 organiseren we een intensive op het romantische landgoed L'Huy Preau in De Morvan. . De systemische wetten, ontdekt in het opstellingenwerk, zien we heel duidelijk terug in het werken met paard en kudde. We gaan op verschillende manieren met de paarden aan de slag. In de middag heb je een eigen programma, het is een prachtig gebied voor wandelen, maar ook met een boek in de schaduw van een boom is aantrekkelijk en ontspannend.
Coaches zijn: Gerda Dekker en Annemieke Hiijnk

Ontdek paardencoaching Op 5 juni, 18 en 19 juni,2020 een bijzondere cursus met retraite elementen in de prachtige omgeving van Odoorn. een programma met veel natuur en paardencoaching.


Individuele consulten en workshops. Demonstratie is ook mogelijk.
Coach: Gerda Dekker, Mail voor info: info@dekkerconsutl.nl

www.dcpaardencoaching.nl

 

Stuur dcpaardencoaching een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.