KleurKwadraad


Ik ben Ellen de Jongh, begeleider voor organisatie - team en persoonlijke ontwikkeling.

Met KleurKwadraad ontwikkel ik creatieve en intuïtieve werkmethoden gericht op flow. bij personen of teams te laten ontstaan. Die flow en expressie te zien; dat ze tot nieuwe mogelijkheden komen, dat er ontroering is, daar houd ik van in mijn werk. Een ervaringsoefening samenstellen die er toe doet en mensen verder brengt, is de kers op mijn inzet.

Ik vind het belangrijk dat mensen zelf tot nieuwe inzichten en mogelijkheden komen. Ik bied daarvoor de handvatten om vanuit verwondering nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Met ervaringsgerichte oefeningen raken we onderliggende patronen aan. Door daar in te bewegen, kunnen nieuwe stappen gezet worden: ontwikkeling vanuit de kern.

Ik put daarbij uit mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen en aanvullende opleidingen in onder andere innovatief trainen, (team)coach en beeldende therapie. De oefeningen zijn gebaseerd op NLP, TA, creatieve en out of the box denken, systemisch werk, circle work, culturele gebruiken, reiki en klankheling.

Daarnaast laat ik me inspireren vanuit schilderen en tekenen. Complementaire kleuren fascineren: in de tegenstelling vinden we de heelheid. Waar we liever niet kijken, ligt vaak de bron van opgeslagen energie en kansen. Ik ondersteun mijn klanten om daarbinnen de eigen beweging te verkennen. Dat wil niet zeggen dat we onze mindere vaardigheden moeten verstevigen. Het gaat veel meer om hoe we met de eigen overtuigingen en emoties omgaan. Soms hebben we een verlangen en leven we dit niet zoals we zouden willen. Waar lopen we tegenaan om juist wel die stap te zetten? KleurKwadraad kan je daarbij helpen.


KleurKwadraad werkt in opdracht en biedt regelmatig workshops aan, o.a.:

- Systemisch tekenen voor mensen die de eigen thema's willen verkennen en verdiepen. Je hoeft hiervoor niet te kunnen tekenen. We werken met kleur en vormen vanuit meditatie en beweging. De uiteindelijke tekeningen kun je zien als affirmaties.

- "Hoe loop ik mijn baan?" voor mensen die de eigen beweging in hun baan of gewenste baan willen ervaren. Wat wil je wel, wat niet? Loop je tegen grenzen op? Ik laat je op subtiele manier ervaren wat het voor jou betekent om daarin keuzes te maken.

- "Basis voor creatieve sessies opzetten" voor mensen die willen leren op een creatieve manier een brainstorm in te zetten.

 

Stuur KleurKwadraad een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.