De Werfeling


De Werfeling is een unieke experience in hartje Utrecht, waar je laagdrempelig kennis kunt maken met de wereld van bewustzijn.
Het is onze visie dat mensen die hun bewustzijn ontwikkelen op een andere manier kiezen.
Want een bewuste samenwerking tussen verstand en gevoel, legt een nieuw fundament, om de grote vraagstukken van deze tijd, te beantwoorden.

In onze prachtige werfkelder vind je een unieke magische winkel, lezingen, cursussen en workshops, een gespecialiseerde bibliotheek en vier verschillende opleidingsgates, waarlangs je je bewustzijn kunt ontwikkelen.

We hebben een assortiment dat je nergens tegenkomt. Want het is gebouwd rondom avontuurlijke archetypen, zoals draken, alchemisten, wolven en nog veel meer, waarmee je iets kunt ontdekken over je eigen kracht.

Denk niet dat we zomaar iets doen. We hebben vele jaren geïnvesteerd in het vinden van nieuwe vormen van leiderschap en ondernemen.

Zo is de Werfeling gebouwd op ons innovatieve en sustainable 5DBC business concept. Een nieuw financieel model, waarbij onvoorwaardelijke liefde een sleutelrol speelt in het realiseren van lange termijn, interne en externe harmonie.

Je vindt het ook terug in de manier waarop we met klanten en leveranciers omgaan. Maar ook bijvoorbeeld in onze meubels. Die zijn handgemaakt van in Nederland gestorven bomen, die op deze wijze een volgende stap in de keten krijgen.

Dus of je nu houdt van mystiek avonturen, even tot rust wilt komen in een heerlijke energie of een professional bent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je zult een bezoek aan de Werfeling vast en zeker, kunnen waarderen.

We heten je graag van harte welkom in onze wonderbaarlijke wereld, waar materie en energie met elkaar samenwerken.

 

Stuur De Werfeling een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.