Hartenlust


Bij Hartenlust (voorheen Inana op reis naar je ware zelf) kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer ontspannen verlopen. Een opsomming van wat je bij ons kunt ervaren:

intimiteitscoaching
relatiecoaching en duo-sessies
Kashmirische en Tibetaanse massage
Tantra introductie en Tantrisch leren masseren
Diverse (massage) workshops

Visie: het leven is om te genieten, van je mens zijn, van intimiteit en verbinding met je omgeving en je geliefden en van jezelf, je lijf en je levenskracht. Wanneer je hierin belemmeringen ervaart, kan ik met je kijken wat er speelt en via gerichte oefeningen veranderingen realiseren. Ervaren dat je in wezen niet bent wat je doet, denkt of gelooft, geeft een diep gevoel van thuiskomen in jezelf, in wie je ten diepste bent. Voorbij de persoonlijkheid en het ego, is er nog een diepere essentie, die voorbij gaat aan de aardse stoffelijkheid van vorm en materie. Die staat van zijn, noem ik puur bewustzijn, niet in woorden te vatten, wel te voelen en ervaren als je je er voor open stelt en bereid bent niet-ietsheid te omarmen.

Mijn werkwijze is geschikt voor mensen met bewustzijn, die zich willen ontwikkelen en die gekozen hebben voor het pad van de held(in). Dat betekent dat je weet dat je uit je comfortzone mag komen om je eigen persoonlijke groei te bevorderen. Dit kun je merken doordat het op verschillende terreinen in je leven gaat "knellen". Je relaties lopen niet zoals je zou willen, je loopbaan brengt je niet datgene wat je verwachtte of je wordt door verlies (ziekte, dood, afscheid) in de stilstand gezet.

Het is mogelijk om zowel op individueel niveau, als met je partner deel te nemen aan workshops, sessies of therapie. Voor koppels/stellen zijn er 2 soorten sessies/workshops: weer genieten of meer genieten. Weer genieten is geschikt voor stellen die ervaren dat de intimiteit op een laag pitje staat of ontbreekt en meer genieten is voor stellen die nieuwe impulsen zoeken om hun relatie te verdiepen.

Anina Storteboom) heeft een ruime ervaring in het begeleiden en coachen van individuen en echtparen met vragen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Zij is zowel coach, therapeut als ook trainer en masseur. Diverse methoden en technieken worden op maat ingezet in haar sessies. Sinds enige tijd werkt zij samen met Steven Ansems, die ook haar levenspartner is. Hun gezamenlijk bedrijf heet Hartenlust. Activiteiten worden in de praktijk in Dongen (NB) gegeven. In de agenda op de website vind je alle informatie.

 

Stuur Hartenlust een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.