Tantra-Atma


Tantra massage, coaching en workshops in de traditie van de Tibetaans Boeddhistische Kum Nye.

" Omdat tijd niet alle wonden heelt "

Johan
"balans" dat is eigenlijk in één woord de betekenis van Tantra voor mij….
Als je in balans bent zijn daardoor ook al je handelingen in balans en zijn deze per definitie goed.
Mijn naam is Johan Raaimakers, Tantristisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming. Door middel van verschillende massagetechnieken streef ik er naar lichaam en geest in balans te brengen. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die heeft geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk, theorie, yoga en meditatie. Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies.. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.

Meer over werkwijze

Op een liefdevolle wijze van, compassie en non dualiteit een tantra prana flow massage ervaren om balans, vertrouwen en overgave te creëren. Dit vanuit rust en inzicht te verkrijgen om de bronnen van onbalans los te laten door transformatie van energieën en emoties. Het energetisch lichaam is een verzamelnaam voor alle energiestromen in het lichaam. Methoden die werken met dit energetische lichaam hebben de basisgedachte dat elke fysieke ziekte of klacht veroorzaakt wordt door een verstoring of onbalans op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. In Aziatische landen is het energetisch lichaam veel meer geïntegreerd in religie en gezondheid zoals onder andere in het Tibetaans Boeddhisme.

Wat tantrische massage in de traditie van het Tibetaans Boeddhisme voor jou kan betekenen:

Op het gebied van tantra is er een heel groot aanbod van allerlei stromingen, visies, gedachten, rituelen en allemaal dienen ze een doel. Maar wat als je gewoon individueel geluk wilt ervaren…. Of wat als je genoeg hebt van je traumatisch verleden en je niet meer wil praten, niet meer in woorden of gedachten terug wil naar een grijs verleden, geen therapieën vanuit ratio of uren schudden op muziek. Wat als je toe bent aan een transformatie in je leven en dat je lijf schreeuw om bevrijding van alles wat je niet meer dient, wat als je lichaam uit de overleving wil en de pijn en angst achter zich wil laten… dat al je cellen zich willen ontspannen om in het nu aanwezig te zijn…

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

 

Stuur Tantra-Atma een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.