Framedrum workshop


Misja Vermeulen heeft van mijn passies heb zijn beroep kunnen maken als yoga/meditatie en Framedrum docent.

Muziek is een gift die Misja Vermeulen al vroeg in zijn leven gegeven is. Met liefde en veel plezier maakt hij al sinds zijn 10e levensjaar muziek. Een muzikale reis die hem van het spelen van de drums, gitaar naar de Indiase Sitar, Sarod en ook Turkse Saz en Ud heeft gebracht.

Maar het ritmisch muziek maken heeft hem altijd al getrokken, van het allereerste begin op de westerse drums, en de niet westerse percussie instrumenten zoals: de Egyptische Darabouka, de Udu en uiteindelijk de Framedrum die hij al sinds 2007 bespeelt en waar hij sinds 2017 les in geeft en een unieke les methode in heeft ontwikkeld waar hij al veel muzikanten, yogis, healers, meditators en percussionisten mee heeft geïnspireerd.

De Framedrum workshops worden gegeven in de vorm van 1 op 1 of kleine groep halve/hele dag workshops en een halfjaar opleiding van maandelijkse kortere sessies van 2,5 uur gegeven in een sfeervolle praktijkruimte in Oosterhout (NB).

Momenteel geeft hij naast de framedrum workshops ook sinds 2009 yoga en meditatieles in Oosterhout via zijn Ganesha Yogaschool.

 

Stuur Framedrum workshop een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.