Floris van Berkel & Emile Wijnen


Floris en Emile geven diverse workshops. Ze combineren hun passies om een bijdrage te leveren aan een duurzamere, meer ontspannen en verbonden maatschappij. Ze doen dit middels:

* Knuffelworkshops: Hierin kom je door middel van gestructureerde oefeningen in verbinding met anderen. Dit wordt neergezet in een veilige setting, waarbij je wordt uitgenodigd je verlangens te uiten en je grenzen op te merken en aan te geven.
* Happy Flow sessies: Een combinatie van verbindende oefeningen, Qi gong, dans, meditatie en klankbelevingen, waarbij rust, bewustwording en verbinding centraal staan. Heerlijk in je eigen flow bewegen en aanwezig zijn. Geïnspireerd op de kracht van de 6 elementen (hout – vuur – aarde – metaal – water – ether).
* Happy Flow @Work-shop (op locatie):
Ons doel is een geïnspireerde werkomgeving creëren met betrokken en ontspannen medewerkers. De Happy Flow @Work-shop helpt medewerkers happy te zijn op de werkvloer en daarbuiten. Dit door het eigen lichaamsbewustzijn te verhogen en authentiek contact te maken met anderen.
* Verbindingsworkshops: Oefeningen ter bevordering van de teamspirit. Leuk tijdens een familiedag, als vriendenactiviteit of op een vrijgezellenfeest.
Klankbelevingen: Een moment voor jezelf om tot rust te komen en de trillingen van klanken van inheemse instrumenten je lichaam laten zuiveren van belastende informatie.
* Workshop Beheer je energiehuishouding: Ontdek waar je energie van krijgt en waar je deze lekt. Hoe je energie kan opwekken, behouden en bewaken, je energiek kan voelen op elk moment.
* Tai chi en Qi Gong: Ontdek je natuurlijke ritme. Je kan het zien als Mindfulness in beweging.
* Individuele sessies: Denk daarbij aan massage, knuffelen, coaching en/of info over leven van licht.
* Retraites: Een combinatie van onze activiteiten waarin je helemaal tot jezelf kan komen en verbinden met de groep. Geïnspireerd op de ideale samenwerking tussen Yin (stilte, rust, op jezelf) en Yang (praten, dansen, verbinden met de ander) om zo tot een eenheid te komen.

Emile is erkend facilitator bij Knuffelworkshops Nederland en België en Floris heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van diverse bewustwording-gerelateerde workshops.

Emile: “De wereld een stukje mooier maken door mensen met elkaar te laten verbinden. Dat is waar ik blij van word.”

Floris: “Het leven is een verrassing. Door zonder weerstand alles aan te gaan is het voor mij gezond en gelukkig leven!”

“Ons doel is dat jij met een positieve mindset, vanuit verbinding met je hart in een gezond lichaam kan genieten van het leven.“

 

Stuur Floris van Berkel & Emile Wijnen een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.