Nohrah


Mijn naam is Esther Kleijn. Jaren terug ontstond het verlangen om zelf een praktijk op te starten. Om mensen te helpen zoals ik geholpen ben op mijn pad naar innerlijke genezing, persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.

Het gebeurt niet alleen in mijn praktijk of in de trainingen, maar ook in het dagelijks leven. Ik doe mijn best om elke dag de beste versie van mijzelf neer te zetten.

Het hogere zelf

Nohrah is de naam van mijn hogere zelf. Je hogere zelf is daar waar alle stille kennis is. Ons hogere zelf “weet”. Weet wat goed voor ons is. Daarom werk ik in de trainingen en behandelingen waar energie werk bij te pas komt via het hogere zelf. Op deze manier krijg je nooit te veel en komt het ego er niet tussen. Je hogere zelf kan bijvoorbeeld de energie parkeren zodat je het krijgt wanneer je eraan toe bent.

Mahatma energie

Deze energie is de energie van het gouden tijdperk die officieel 21-12-2020 begonnen is. Ze is de hoogste ongeprogrammeerde energie direct van de bron. Ze beslaat het gehele kleuren spectrum van de bron. Dit zijn 352 stralen. Mahatma betekent grote ziel en helpt ons om ons terug te brengen naar onze kern. Zij is puur liefde, puur zijn. De energie heeft een harmoniserende en balancerende eigenschap. Ik pas haar graag toe tijdens mijn massages en behandelingen. De energie ondersteunt en zorgt ervoor dat activaties en dergelijke vloeiend verlopen.

Zelf werken met de Mahatma energie?

Het is ook mogelijk om zelf met de Mahatma energie te leren werken. Dit kan door de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner te volgen. Tijdens deze training ontvang je de activatie om zelf met deze energie te kunnen werken.

Energie is elektromagnetisch.

Doordat energie elektromagnetisch is, is het helaas niet mogelijk om mensen met een pacemaker, epilepsie of een ernstige psychische aandoening zoals schizofrenie te behandelen met energie.
Het is wel mogelijk om massages te ontvangen. De directe hypnose is een zeer goede optie in dit soort gevallen.

  • Hordenpad 13, 3223EJ  Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
  • 0624438181
  • infonohrah.nl
  • www.Nohrah.nl
  • Pers. ontwikkeling, Energiewerk, Workshop of cursus

 

Stuur Nohrah een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.