Spirit of Eden


Welkom wie je ook bent...
Spirit of Eden is een intiem centrum voor bewust-Zijn. We nodigen je uit thuis te komen in je hart en je innerlijk vreugde te voelen van wie je werkelijk bent. JeZelf in liefde te er-kennen. Zelfliefde begint met volledig jezelf te accepteren in elk moment. Onvoorwaardelijk Zijn.
Wat ben je over jezelf gaan geloven?
We faciliteren trainingen en bijeenkomsten om de stilte weer te horen, door te vertragen kun je in zachtheid je patronen en ondermijnende gedachten met compassie ontwapenen. Door GeWaar te zijn en de eenvoud weer te ervaren van Zijn ,de vogels horen en alles wat in jou verschijnt te omarmen kan het leven weer stromen.
We nodigen je uit te Zijn ipv doen met tantrische levensintimiteit, satsang en klank, meditatie, Qigong en liefdevolle aanraakoefeningen alles in totale afstemming met wat zich in het moment aandient.

We bieden tantrische levensintimiteit voor stellen, samenZijn (satsang), klankconcerten, sessies en retraites in een warme thuiselijke sfeer in ons paradijselijke ZIJNSplek in Epe en we reizen ook door Europa waar we ook deze retraites en satsangs faciliteren. NU ook ONLINE

Ontdek paradijs in elk aspect van je leven door weer te her-inneren wie je werkelijk bent en jezelf in liefde te er-kennen. 

Stuur Spirit of Eden een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.