Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom


Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. Onze passie is het delen van onze kennis en levenservaring zodat we samen van de wereld een mooiere en liefdevollere plek maken.

Hapert het in jouw levensstroom of gezondheid, voel je je beperkt in je expressie, in je intimiteit, in je levenslust? In onze praktijk in Den Haag en soms op locatie, bieden wij naast persoonlijke begeleiding ook een diversiteit aan workshops. Alles is daarbij gericht op jouw vrije levensstroom! We bieden o.a. weekendretraites voor singles èn koppels, we geven massage workshops, knuffelworkshops, vrouwentempels en groepshealings.

We combineren onze achtergronden in coaching, lichaamswerk, NLP, tantra, sjamanisme, healing, Touch of Matrix®, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix. Dit alles om jou maximaal te helpen met je weer vrij en stromend te voelen. Meer over ons lees je op www.desideratum.nl/wie-zijn-wij.

 

Stuur Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.