I Am Reizen


''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht.
Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten.
Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder compromissen.
Jij bent er klaar voor om volledig JIJ te zijn.''

I Am Reizen biedt (vrouwen)retraites en pelgrimages aan in Andalusië, Spanje, die in essentie over Eenheid gaan. De eenheid in jezelf, het één zijn met de natuur. Dat het leven jou op het juiste moment aanreikt wat jij nodig hebt voor jouw innerlijke groei, is waar wij blindelings op vertrouwen. Wij voelen het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jou elke keer te wijzen op wat er in het hier en nu ontstaat, op wat er in het hier en nu in jou naar boven komt. Dat doen wij vanuit onvoorwaardelijke liefde en in vrijheid.

Het belangrijkste wat wij doen tijdens het begeleiden, is jou een bedding bieden waarin jij veilig de reis naar binnen kunt maken. Deze bedding creëren wij door simpelweg Onszelf te zijn. Daar ligt onze kracht. Verder maken we gebruik van de natuur, rituelen, meditaties, visualisaties, (stilte)wandelingen, dans en beweging, stilte en creativiteit.

Daarnaast verhuurt I Am Reizen twee unieke overnachtingsplekken. Deze bevinden zich op de krachtplek in Andalusië waar wij wonen: Een authentiek Andalusisch huis én een appartement.

Voel jij dat het tijd is om in jezelf op te staan?

Laten we samen die Nieuwe Wereld vorm geven waarin we thuis zijn, waar het hoofd in dienst staat van het hart en waar de ziel vrij door jouw persoonlijkheid heen kan stralen.

In liefde
Marloes en AdJan

 

Stuur I Am Reizen een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.