School voor Lichtwerkers


De School voor Lichtwerkers is een unieke opleiding in Nederland voor lichtwerkers.
Wil ook jij meer licht naar deze aarde brengen? Is ook voor jou de tijd gekomen te gaan staan voor licht en te gaan stralen?
Alles verandert als we structureel voor licht kiezen. Angst en tekort verdwijnen. Overvloed en liefde gaan stromen. Vanuit licht kan alles gaan stralen. Zo binnen, zo buiten: als onze innerlijke gerichtheid verankerd is in licht, zal ons licht steeds sterker worden. Dit zal ook zichtbaar worden in onze omgeving. Het effect wat dat heeft voor ons leven en het werk wat we hier te doen hebben, is ongekend. De uiteindelijke doelstelling van de School voor Lichtwerkers is Thuis op aarde te creëren.

De School voor Lichtwerkers is er voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de term 'Lichtwerker'. Misschien weet je niet goed wat deze term inhoud, maar iets in jou zegt 'ja'. Als dat zo is, betekent dit dat jouw persoonlijkheid, naast de levenslessen waar je voor hebt gekozen in dit leven - ook de intentie heeft om als lichtwerker hier op aarde te zijn. Wat dit betekent? Simpelweg dat jij meer licht brengt op aarde door jouw aanwezigheid. Soms doe of zeg je iets, andere keren is jouw aanwezigheid voldoende.

Het is mogelijk een jaartraining van 9 maanden te volgen, waarbij je 1 lesdag in de maand hebt. Tussen de lesdagen door krijg je informatie en opdrachten mee. Daarnaast organiseert de School voor Lichtwerk ook regelmatig 1-dag workshops. Zo is er de workshop Lichtwerker, Workshop Werken met Engelen en Workshop Ascensie

Zie voor meer informatie: www.lightworker-academy.nl of mail voor vragen: info@lightworker-academy.nl


 

Stuur School voor Lichtwerkers een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.