ViaVide Leerruimte voor Zijnsorientatie


Wie is de trainer?
Tineke Holkema (1961) stelde zich vanaf het begin van haar loopbaan, en ook al vroeg in haar persoonlijk leven, vragen rond functioneren van mens, organisatie en maatschappij. Antwoorden vond ze in de oude wijsheidstradities, psychologie, en ‘op straat’.
Oorspronkelijk is Tineke opgeleid als pedagogisch medewerker. Naast latere scholing en trainingen op het gebied van psychosociale counseling en coaching (Academie voor Menswetenschappen en Nederlandse Academie voor Psychotherapie) is zij vanaf 2001 als student verbonden aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ze ronde daar in 2016 ook de vakopleiding tot Zijnsgeoriënteerd trainer/ begeleider af.

“In contact met de inherente rijkdom van het leven leer ik meer en meer te vertrouwen en kies ik gerichter wat ik wil doen en wil delen. Ik geniet volop van het aanbieden de zijnsgeoriënteerde leerruimte waarin spirituele en persoonlijke ontwikkeling plaats kan vinden als 'twee kanten van een medaille'. Ook leer ik van elke ontmoeting.
Als clienten/ studenten leren stilstaan, en kijken vanuit onbevangen onbevangenheid, ben ik vaak getuigen van een belangrijke verschuiving in hun motivatie om met zichzelf te werken. Zij worden nieuwsgierig en lichtvoetig, moedig en toegewend waar ze eerder terugdeinsden of zich te veel inspanden. "

Zie www.viavide.org/tinekeholkema

 

Stuur ViaVide Leerruimte voor Zijnsorientatie een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.