DansJeVrij!


Welkom bij DansJeVrij!. Een feestelijke dansavond in Naarden en Amersfoort waar je kunt genieten van jouw eigen dans, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende, ook uitdagende muziek. Dans met jezelf, de ander en met de vloer. We beginnen vaak met een workshop van een uur, die kan helpen om jouw dansexpressie te verrijken. Of er is een 'special' (thema-avond), of een avond met meerdere DJ's; zie de agenda voor de bijzonderheden.

We dansen op blote voeten (of dansschoenen met zachte zool). Laat de muziek spreken in de danszaal, dus graag 'social talk' buiten de danszaal. En wil je tijdens de dansavond even zitten, blijf in de dansenergie en ga in de danszaal langs de kant zitten, dat kan altijd!

In 1992 zijn we als DanceFree® begonnen en verder gegaan als DansJeVrij! Nu vooral bekend om de bijzondere muziekkeuzes èn de gemoedelijke sfeer. Je hoort akoestische en traditionele muziek uit alle werelddelen en in alle genres, naast hedendaagse (pop)muziek. Ook klassiek of minimalistisch komt voorbij en dat betekent soms scherpe overgangen en een afwisselende beat. Dit alles in een volume waar je oren blij mee zijn.
De vaste DJ bij de dansavonden in Amersfoort is DJ Maartje en DJ Reinier 'outside-the-box'.

Wil je op de hoogte blijven van onze dansactiviteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Met dansende groet,
Team Amersfoort en team Naarden

 

Stuur DansJeVrij! een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.