Purple Flow Cure & Balance


Kies jij voor jezelf?
• Werk jij in de zorg en of ben jij heel zorgzaam?
• Ben je over je grenzen heen gegaan?
• Wil jij uit je eenzaamheid breken?
• En wil jij in je eigen kracht staan?
Je zorgt altijd maar voor anderen en je bent hard voor jezelf. Je hebt je gevoel jarenlang weggestopt.
En dan krijg je ineens lichamelijke klachten; je kunt niet meer tillen, je armen doen zeer, je hebt pijn in je onderrug en je nek of je krijgt last van hielspoor. Maar je bent geen slappeling, dus je zeurt er niet over.
Onweerstaanbaar aanbod
Ben jij jezelf en je passie verloren?
Wil jij eindelijke eens een keer voor jezelf kiezen zonder schuldgevoel?
Wil jij nu gezien en gehoord worden?

Meld je nu op mijn website www.purpleflow.nl aan voor 3 gratis tips!

De workshop Bij Jezelf Komen
In de workshop Bij Jezelf Komen leer je in een kleine groep anderen kennen in dezelfde situatie. Je weet: je bent niet de enige. Je krijgt veel positieve inzichten, herkenning en erkenning en je weet je gezien en gehoord.
In de workshop Bij Jezelf Komen ga je weer van jezelf houden, leer je oude patronen los te laten, je af te sluiten van negatieve energieën en je leert te vertrouwen op je intuïtie.
Je krijgt tips en tools om dichter bij jezelf te komen. Je leert je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Op je werk, bij je vrienden en je partner. Je krijgt zelfvertrouwen en je eigenwaarde groeit.
Dat wil niet zeggen dat je na de workshop meteen een ander bent. Maar je hebt er wel een eerste stap mee gezet om meer in harmonie te leven. Je krijgt een map mee met alle informatie om het thuis nog eens rustig door te nemen en verder te oefenen.
Meditatie
Je hoofd draait altijd op volle toeren, daarom beginnen en eindigen we met een mediatie voor rust in je hoofd. Met rust in je hoofd herken je waar je mee bezig bent en wat je mag veranderen. Je leert aarden met een meditatie die je dagelijks zelf kunt doen.
Direct tijdens die eerste meditatie zie ik de gezichten al mooi, vredig en kalm worden. En dan moeten we nog beginnen. De tweede meditatie opent de weg naar je hogere bewustzijn, waar je informatie door krijgt die je op dat moment nodig hebt.

Schrijf je nu in!
Ik werk met groepen van maximaal twintig deelnemers.
Voor de workshop vraag ik een vergoeding van 39,95 euro inclusief btw voor mijn onkosten, zoals de zaal, koffie, thee, water, lunch en wat lekkers.

FAQs
1. Is zo'n workshop niet te druk met andere onbekende mensen? Ik moet me wel heel kwetsbaar op kunnen stellen.
Iedereen die naar deze workshop komt zit met hetzelfde probleem als jij. Het samenkomen creëert saamhorigheid, empathie en herkenning bij elkaar. De anderen weten precies hoe je je voelt en daarom is het vooral heel fijn om er met zijn allen te zitten.
2. Wat kan ik nou in een workshop leren wat mijn situatie verandert? Helpt het wel mijn probleem op te lossen?
Niemand kan jouw probleem oplossen of jou veranderen, dat kun je alleen zelf. Daar krijg je in deze workshop concrete tips en tools voor. Na de workshop ben je niet ineens veranderd, dat kost tijd.
Daarom bied ik een nieuw traject, G&GW (gezien en gehoord worden) traject van 4 intensieve maanden aan, zodat jij dieper aan jezelf kan werken met mijn begeleiding van mij.
Bij de volgende vraag vertel ik hier meer over en tijdens de workshops ga ik hier dieper op in.
3. Wat houdt het G&GW traject in?
Gezien & Gehoord Worden traject is een intensief traject, van 4 maanden, waarin je 3 behandelingen bij mij op lokatie krijgt en 3 sessies op afstand.
Deze behandelingen bestaan o.a. uit chakra en aura healing, waarin ik al jouw blokkades los laat en chakra op z’n plek zet. Daarna een Reading over wat ik zoal heb aangevoeld, gedaan en gezien heb. Daarbij ook een kaart Reading, want uit mijn ervaring levert een Reading vaak ook vragen op en de kaarten zijn een mooie richtlijn om die te beantwoorden!
De 3 sessies op afstand kan ingevuld worden naar jouw behoeften. Wil je een luisterkindwerker afstemming, waarin ik dieper op in kan gaan op een blokkade of iets wat nu bij jou gaande is, of liever een extra boost met een healing op afstand, een telefonisch gesprek of toch nog een keer langskomen? Het kan allemaal! De essentie van de op afstand sessies is dat jij mij kan aangeven waar jij nog blijft “hangen” voor jouw gevoel, ik hier direct op in kan spelen en jij weer vooruitgang ervaart.
Ook ontvang je een filmpje, waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je nog dieper bij jezelf kan komen.
Daarnaast krijg je bij elke sessie een opdracht mee naar huis, zodat je dagelijks aan jezelf kan gaan werken en bewust wordt.
Ik geef jou handvatten en ondersteuning om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens jouw reis om weer in jou te komen staan.
Is dit precies wat jij zoekt en graag wil? Meld je dan nu aan voor de workshop Bij Jezelf Komen en of de workshop Loslaten van Emoties. Wil je direct aanmelden voor dit traject? Of heb je nog vragen? Klik dan hier: purpleflow.nl/contact/

4. Ik weet niet of een traject iets voor mij is, kan ik ook een losse behandeling boeken?
Ja dat kan zeker! Ik heb een losse Healing & reading behandeling van anderhalf uur. Hierin krijg je een aura en chakra healing om je niet alleen enrgetisch op te schonen maar ook inzichten te geven over je blokkades. Daarna krijg je een reading over dat wat ik gezien, gevoeld en gedaan heb om je te helpen tijdens jouw persoonlijke transformatie. Deze behandeling kost voor anderhalf uur €90.
Of je kan voor een kaart reading kiezen. Aan de hand van jouw vragen trek je jouw kaarten die leidraad geven om jou een zo'n goed mogelijk antwoorden te geven op jouw vragen. Dit kan erg goed helpen om je weer inzichten te geven zodat jij door kan gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Kaart reading sessie kost per minuut €1. Tijd gaat in pas nadat de kaarten getrokken zijn.


Workshop Loslaten van Emoties
Heb jij vaak negatieve emoties en zit je in een soort vicieuze cirkel die je maar niet kan doorbreken.?
Heb je vervelende gedachten die je dagelijks bezig houden?
Kan je jouw verleden maar niet los laten met gevolg dat je bang bent om stappen te ondernemen?
Sta jij ook sterk in je schoenen maar….?
Zou jij ook graag van die negatieve gedachten af willen?

Doe dan nu de workshop Loslaten van Emoties.
In deze workshop leer je een simpele techniek hoe jij jouw negatieve gedachten los kan laten en jouw leven aangenamer kan maken zonder dat dit jouw dagelijks veel tijd en energie kost.
Door het loslaten van je emoties, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer energie.
Waarom is vasthouden aan iets wat niet goed voor je is zo moeilijk om los te laten?
Deze vraag wordt me vaak direct gevraagd.
Jaren geleden heb ik een bijzondere loslaten van emoties techniek geleerd. Voor mijn gevoel miste ik iets om het loslaten nog krachtiger te maken. Door mijn aanpassing in de techniek krijg ik vaak van cliënten te horen dat zij zich nu rustiger in hun hoofd voelen en een positieve wending in hun leven ervaren.
Kijk op mijn website naar de nieuwste workshop Loslaten van Emoties; www.purpleflow.nl


Je hebt gedachten maar bent ze niet.

 

Stuur Purple Flow Cure & Balance een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.