Tantramassage Training


Voor wie zijn onze trainingen en workshops?
Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding.

Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben bij onze trainingen als je worstelt met thema’s rondom intimiteit en seksualiteit. Als er sprake is van nog onverwerkt trauma of een zware psychische stoornis, dan zijn onze workshops en trainingen ongeschikt voor jou. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij/zij zichzelf kan dragen en in staat is naar zijn of haar eigen aandeel te kijken als dingen anders gaan dan je verwacht.

Opbouw van ons aanbod:
Als je geen ervaring met Tantramassage en aanraken en aangeraakt worden nog heel spannen vind, adviseren we jou om eerst een Tantra workshop te volgen. Wij bieden maandelijks laagdrempelige Tantra Avonden en we organiseren Tantra Experience Retreats voor stellen.

Onze Tantramassage dagworkshops bieden je de mogelijkheid om alleen of samen met een (gelegenheids)partner kennis te maken met Tantramassage. En wil je jezelf daarna meer verdiepen in Tantramassage, dan is ons Kashmierse Weekend een logische stap.

Al onze workshops zijn ervaringsgericht en onze trainingen zijn geen opleiding tot een beroep. Wel kun je als professional (bv. coach, therapeut of masseur) jezelf versterken en bepaalde uitgangspunten van Tantra mogelijk na afloop van een training inbrengen in jouw praktijk.

Wie zijn wij?
Het vaste team voor de meerdaagse Tantramassage Trainingen bestaat uit Arnoud Colenbrander en Debby Broersma. Daarnaast werken we ook samen met andere co-trainers en assistenten.

Wij vertegenwoordigen niet één bepaalde stroom binnen het veld van Tantra. In onze workshops kom je invloeden tegen uit eeuwenoude tradities, de Saïvistische Tantra (waar de Kasjmierse Tantramassage uit voortgekomen is), de Taoïstische Tantra en de Tibetaanse Tantra.

Veiligheid en Integriteit
Tijdens elke training of workshop zetten we ons maximaal in om een veilige bedding te creëren voor al onze deelnemers zodat iedereen zich thuis kan voelen in de groep. Bij aanvang van elke workshop worden onze gedragsregels besproken en we verwachten van alle deelnemers dat ze zich daar aan committeren. Ook aan de teamleden worden hoge eisen gesteld en is er een gedragscode opgesteld.

Voor een meerdaagse training ontvangt elke aangemelde deelnemer een uitgebreid intakeformulier en bij twijfel of een training geschikt voor je is gaan we met je in gesprek. Voor de dag- en avondworkshops geldt dat we je mogelijk bellen na je aanmelding als we je niet kennen .

 

Stuur Tantramassage Training een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.