5D-geld


Mijn naam is Patrick. Ik heb een hele sterke verbinding met geld en zodoende een geheel andere kijk op en gevoel bij geld, die totaal afwijkt van de doorsnee spirituele opvatting. De energie achter geld heeft vanuit mijn kijk wel degelijk een waarde en functie, ook spiritueel. Het is een toegang tot je eigen overvloedsbewustzijn. Dan gaat het niet (meer) om zoveel geld te verzamelen, maar om af te stemmen op je eigen overvloedsbewustzijn en vanuit die manier overvloed, waaronder geld, aantrekken. De Wet van Aantrekkingskracht op fysiek niveau toepassen, vanuit lichaamsbewustzijn.

Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie. De weerstand en hardheid van het systeem is uiteindelijk je eigen armoedebewustzijn en daaraan vast blijven houden. Dat gebeurt (meestal) onbewust. En daarvoor is bewustzijn nodig.

In de workshop leer ik je om weer toegang te hebben tot je eigen overvloedsbewustzijn, zodat je daaruit weer kunt tappen en niet langer afhankelijk hoeft te zijn van anderen, maw zelf geld genereren. Maar dat vraagt wel een bereidheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen financiën. Ook dat is een aspect van Meesterschap. Dat begint met bewustzijn krijgen op (de energie achter) geld.

Verbonden met mijn eigen Bron ben ik overvloed en leef ik in vertrouwen en overgave. Alles wat ik nodig heb, is aanwezig en beschikbaar.

 

Stuur 5D-geld een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.