MooiHeel


Wil je meer vanuit je gevoel en intuïtie leven en werken? Loop je tegen vragen aan op het gebied van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zakelijk en/of privé, individueel of als team? Dan ben ik graag je gids, facilitator en coach.

Uit ervaring weet ik dat er één of meerdere persoonlijke doorbraken nodig zijn om het beste uit jezelf en je team te halen. Voor duurzame groei werken Quick fixes niet. Als je bereid bent om stevig aan jezelf te werken dan creëer je de mogelijkheden om:

- Een nog waardevoller leven te leiden
- Meer toegevoegde waarde te realiseren
- Duurzame resultaten te behalen
- Helemaal authentiek te zijn
- Met minder hard werken meer te bereiken

Je hoeft het niet alleen te doen! Durf de hulp van een ervaringsdeskundige in te schakelen.

Als je werkelijk wilt groeien en ontwikkelen dan helpt het dat je het anders gaat doen dan je het nu doet. Daar kun je mijn expertise bij inzetten. Samen kijken we naar jouw levenslessen, je leert te waarderen wat je hebt meegemaakt, wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent, je leert los te komen van belemmerende patronen en ontwikkelt nieuw repertoire.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ruim 15 jaar als ondernemer ben ik een waardevol sparringpartner, mentor, coach en gids. Al van jongs af aan heb ik, met vallen en opstaan, mezelf aangeleerd om patronen te doorbreken.

Mijn grootste gave en passie is dat ik deze ervaring mag doorgeven aan andere mensen.

Ik werk met krachtige werkvormen zoals (familie)opstellingen, energetisch werken, meditatie, neuro linguïstisch programmeren (NLP), systemisch werken en transactionele analyse, healing, ademwerk.

Door mijn brede kennis en ervaring op zowel bedrijfskundig als psychosociaal gebied kan ik vraagstukken holistisch benaderen en blijf ik ook pragmatisch.

Ik begeleid professionals, leidinggevenden, directeuren en ondernemers.

Ontdekken wat ontwikkelen met mij voor jou kan betekenen? Bel me op 06 301 650 62 of vraag een gratis Kracht Consult aan via de site www.MooiHeel.nl

Met elkaar maken we Nederland bewuster en liefdevoller.

 

Stuur MooiHeel een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.