Rayid Nederland, spirituele iriscopie


Hans Thijssen (1956). Sinds jaar en dag ben ik in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Ik laat mij met name inspireren door de spirituele inzichten die de iriscopie geeft op het gebied van persoonlijke groei en het pad van de ziel. Duizenden ogen heb ik mogen 'lezen' en talloze workshops en nascholingen heb ik rond dit thema gegeven. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland (minor 'vind je bron'), als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten en spirituele centrums.

Ik ben medeoprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heb ik het voorrecht gehad om talloze lezingen hierover in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven.

Verder ben ik geschoold als Reiki master (Nederland en Nepal), Pranic Healer (Nederland en Nepal) en Magnified Healer. Ik zie vaak aura's en ben persoonlijk bekend met veel zgn. paranormale verschijnselen, die echter voor mij natuurlijk zijn. Daaruit is een eigen healingsvorm ontstaan die de ziel beter met het lichaam verbindt.

Het werken vanuit het hart en in verbinding met het pad van je ziel staat bij mij centraal en zie ik als kern van alle trajecten en workshops.

  • Nederlandlaan 82, 2034PB  Haarlem, Noord-Holland, Nederland
  • +31648233487
  • inforayid.nl
  • www.rayid.nl
  • Pers. ontwikkeling, Spirituele groei, Workshop of cursus

 

Stuur Rayid Nederland, spirituele iriscopie een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.