Het Nevelnest


-=Verbinding=-

We zijn als mens niet gemaakt om afgescheiden te leven. Sterker nog, dat levert veel van de problemen op die we in de huidige maatschappij zien. Bij Het Nevelnest mag je die broodnodige verbinding aangaan. Samenkomen met gelijkgestemden voor beleving en ontwikkeling.

Bij Het Nevelnest richten we ons op verbinding in viervoud:

Verbinding met jezelf
Verbinding met elkaar
Verbinding met de Aarde
Verbinding met het Universum

-=Spiritualiteit=-

Bij Het Nevelnest gaan we ervan uit dat we hier op Aarde zijn omdat we het hier op Aarde moeten beleven. Voor ons is spiritualiteit daarom stevig verankerd in het aardse. Je hoofd tussen de sterren en je voeten in de grond.

Het andere uitgangspunt is dat spiritualiteit is om jezelf te ontwikkelen en je leven en dat van anderen te verbeteren. Elke spirituele stroming is tenslotte ontstaan vanuit een zoektocht naar geluk. Verschillende stromingen hebben daarvan nog elementen in zich. Daarom werken we met verschillende stromingen.

-=Aanbod=-

Vanuit Het Nevelnest bieden we bijeenkomsten (vieringen), workshops, cursussen en training vanuit paganisme (natuurreligie), tantra, sjamanisme, kabbala en vele andere stromingen.

Het Nevelnest is een plaats waar aanbod samenkomt. Naast het aanbod van de oprichters is er ruimte voor andere aanbieders die de zienswijze van Het Nevelnest onderschrijven.

 

Stuur Het Nevelnest een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.