Truffelceremonie.com


Truffelceremonie.com organiseert spirituele ceremonies en retraites voor persoonlijke groei, trauma verwerking en het oplossen van verslavingen. Individuele en groepsverband-ceremonies tot 10 deelnemers.

Uniek in Nederland is dat onze deelnemers een reisverslag van hun reis mee naar huis krijgen. Hierdoor kan de integratie van de inzichten beter verlopen door dit reisverslag tijdens meditatie de revue te laten passeren. Doordat onze begeleiders invoelen op jouw reis zijn wij in staat je bij te staan waar nodig en schrijven wij op wat wij ervaren. Alleen van individuele ceremonies kunnen wij een reisverslag schrijven.

De groepsceremonies worden gehouden in Het Middenhuis in Zutphen. Een ecologisch en milieuvriendelijk gebouw, opgetrokken uit leem en natuurlijke materialen.

Onze begeleiders zijn opgeleid in diverse psychologische disciplines. Van regressietherapeut tot klinisch psycholoog en van EFT-therapeut tot lifecoach. Verder zijn wij heldervoelend, Reiki / Tao practioner of bewustzijnscoach.

 

Stuur Truffelceremonie.com een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.