de Bach Bloesem Expert


25 jaar ervaring en internationaal erkend Bach Flower Practitioner, nu ook erkend trainer (i.o.).
30 jaar geleden mijn eerste ervaring met Bach Bloesem Remedies gehad, toen ik tijdens de biologische (ver)bouw van mijn bedrijfspand last kreeg van gejaagheid en keuzestress. De remedies gaven me weer rust en overzicht. Bijzonder hoe snel en zacht ze werkten!
Dokter Bach (arts, bacterioloog, patholoog en immunoloog) ontwikkelde ruim 90 jaar geleden het systeem van de 38 remedies. Hij ontdekte dat ziekte voortkomt uit emotionele disbalans en/of het niet volgen van je persoonlijk levensdoel. Deze remedies helpen je hierbij. Ze zijn veilig, natuurlijk en zachtwerkend. Ze werken rechtstreeks op de ziel, zonder dwingend te zijn.
Ziekte op een geheel andere manier behandelen door naar emoties te kijken, dat is de start van een ontwikkelingsweg. Ben je niet ziek, dan kan je hier ziekte mee voorkomen. Ben je chronisch of ongeneeslijk ziek, dan kan je hier kwaliteit van leven verkrijgen.

Ik ben Marianque den Draak (geb. 1961), heb 2 kinderen, ben een realistische wakkere idealist. Ik hou van onderzoeken, ondernemen, mezelf ontwikkelen en blijf eindeloos leren. Sensitief, sterk en kwetsbaar.
Zingen op straat is lekker in gezelschap, kunst boeit me, passiviteit verveelt me. Humor kan in kleine dingen zitten en me hard aan het lachen krijgen. Mijn snelheid kan anderen soms verrassen, mijn geduld kan eindeloos zijn. Ik hou van gezelligheid en van zelfstandigheid. Ik leef zo duurzaam mogelijk en eet bij voorkeur bio(dynamisch). Ben een doordenker en omdenker.
Ik hou van avontuur, en zie avontuur in het leven. Daar heb ik geen verre reizen voor nodig (hoewel ik van reizen hou).
Ik ben vrouwelijk en lijk jonger dan ik ben.
Het liefst werk ik met mensen die bewust leven, weten dat er een 'onzichtbare' wereld is of die de geestelijke wereld ook kunnen waarnemen.

 

Stuur de Bach Bloesem Expert een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.