Onder de Acacia


Welkom onder de Acacia! Hier is een plek om stil te worden en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft.

​Het hart spreekt in allerlei talen; in je stem, in beweging, in de natuur, in alles wat je ontmoet. Als je je aandacht verlegt van de gedachtestroom naar de stilte die er altijd is, dan hoor je de fluistering van het hart onmiskenbaar. En ontspan je nog meer dan ga je moeiteloos mee in de stroom van het leven.

​Meditatie is aandachtig aanwezig zijn in het moment. We oefenen ons in verschillende vormen van meditatie. Steeds om op een lichte en creatieve manier je bewustzijn te vergroten, helderder te worden en vrede in jezelf te ervaren. Zo wordt het leven rijker, fascinerender en vreugdevoller!​

Mamaji Godefrooij begeleidt de meditatiebijeenkomsten. Zij kijkt al van jongs af aan gefacineerd naar hoe leven in elkaar zit en naar menselijk gedrag. Zij begon meer dan 20 jaar geleden met meditatie en vond hierin de manier om het leven te onderzoeken. En om zelf licht en helder te kunnen leven.

​Mamaji is psycholoog en pedagoog, docent en moeder. Zij nodigt je uit om mee op onderzoek uit te gaan, te durven en te creëren.

 

Stuur Onder de Acacia een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.