Trinity Tao Tantra


Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie, genieten van het moment, eenheid. Thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Ruimte geven aan alles wat zich aandient. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Tantra is voor mij een levenswijze geworden. Een levensinstelling waar ik nog heel veel in te groeien heb en voor mij een werkwoord. Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf. Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans.

Sinds eind vorige eeuw ben ik geïnteresseerd in, en beoefen ik Qigong en TaiChi en mediteer ik regelmatig. Voor mij bracht het een stuk rust voor mijn altijd drukke en gestreste geest. Qigong heeft mijn interesse in lichaamsgerichte therapieën en ademhalingstechnieken ook erg vergroot. Zo ben ik in aanraking gekomen met Rebirthing, een transformerende ademtechniek, en ben ik begin deze eeuw begonnen met mijn interesse in massage te ontwikkelen met verschillende cursussen en opleidingen. Mijn insteek was mijn eigen behoefte aan aanraking en contact te bevredigen en te geven aan anderen. Uitgangspunt voor mij is een holistische benadering. Een benadering die alle fysieke, mentale, spirituele kanten van mensen bekijkt en daarmee ‘in gesprek gaat’. Al deze ervaringen bij elkaar hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Ik ben geschoold in diverse massagetechnieken waaronder Klassieke massage, energetische massage, (voet)reflexologie, stoelmassage, Esalen massage, zwangerschapsmassage, babymassage en diverse andere disciplines. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring met masseren.

Sinds 2014 is daar tantra massage bij gekomen en de-armouring van het hele lichaam. Een waardevolle zachte techniek die het lichaam uitnodigt het pantser die opgebouwd is door opgedane negatieve ervaringen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau te laten oplossen. Iedereen heeft in meerdere of mindere mate een pantser en ik ervaar het als een prachtige aanvulling op tantra massage. Bewustwording en bevrijding van alles dat je terughoudt om je leven in totale vrijheid te leven.

Sinds ik begin 2014 begonnen ben het tantrapad te lopen, heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied en dat gun ik iedereen! Ervaringen verdiepen zich steeds meer. Ik ben in grote verwondering wat Tantra teweeg heeft gebracht in mijn leven. Ook door de vele sessies die ik inmiddels gegeven heb ben ik zwaar onder de indruk wat dit voor de mensen kan betekenen. Ik ben dankbaar dat ik dit mag uitdragen!

Bij Helios in Heerde heb ik tantra (massage-)avonden en weekenden mee mogen maken en heb ik ervaring opgedaan door veel assisteren en zelf trainingen te geven.  Ik heb mij hier en ook elders, zoals bij Susanne Roursgaard, Mariëlle Spronck en Flaviu Pop verder mogen ontwikkelen in de-armouring en Bio-Energetic Kundaline Healing. Mijn droom is daarmee uitgekomen want samen met Arnoud Colenbrander hebben wij in Enschede bij Hart van MirA een prachtige plek om onze tantra- activiteiten te faciliteren. Samen hebben wij ook onder de naam Tantramassagetraining.nl meerdaagse workshops georganiseerd. Nu doe ik dat vooral onder mijn eigen naam en via deze website. Bezoek de Workshoppagina voor al mijn aanbod. 

Mijn werk is jou weer in contact te brengen met jezelf. Jou de ruimte geven om je hart te openen zodat je energie weer gaat stromen en jij je weer lekker voelt of nog beter! Hervinden van je vrijheid! Niet zweverig, maar zacht, zuiver en liefdevol. Zo dankbaar voor deze super mooie “baan”!

 

Stuur Trinity Tao Tantra een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.