Eroos


Wie ben ik:
Hoi, mijn naam is Roos en ik ben vrolijk, spontaan, moeder, medium, healer en oplossingsgericht.
Eroos is onstaan uit een diepe behoefte om anderen te helpen vrijheid te ervaren. Vrijheid komt wat mij betreft van binnenuit. Om jezelf te kunnen zijn en je te kunnen uitdrukken vanuit waarheid. Je gelukkig te voelen.
Na een lang ziekteproces dat een grote transformatie is geweest begon ik die vrijheid te ervaren en de verbinding met jezelf te voelen die ik lang kwijt was.
Het opruimen van patronen, paradigma´s, emoties, overtuigingen hebben ervoor gezorgd dat ik meer en meer ontdekte wie ik werkelijk was zonder al deze vormen die je werkelijkheid bepalen.
Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een hoger bewustzijn waarin ze weer kunnen functioneren vanuit de bron om zo meer vrijheid en geluk te kunnen ervaren.
Wat bied ik aan: Een Boost!
Een Boost is een sessie waarbij je uitgenodigd wordt in een ruimte van energie. Deze ruimte is afgeschermd en veilig en heeft als algemeen doel: bewustzijnsverhoging.
In deze ruimte laat je automatisch patronen, overtuigingen en paradigma´s los die je niet meer dienen. Het is nu de tijd om deze los te laten en aan de volgende stap van onze menselijke evolutie te beginnen. We zijn al uitgerust in onze blueprint met alles wat we hiervoor nodig hebben. Het is een kwestie van herinneren en activeren. Zo wordt ook je zelfhelende vermogen geactiveerd en gestimuleerd. Iedereen in de Boost is en blijft in zijn eigen kracht en in zijn eigen verantwoordelijkheid. De energie doet zijn werk en je hebt je eigen link met de bron voor de activatie. Dit is een nieuwe manier van werken die past bij deze tijd waarin we de afhankelijkheid naar anderen langzaamaan loslaten en in onze eigen kracht komen te staan. Je werkt aan fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Hoe werkt een Boost?
De Boost wordt 1x per week aangeboden om 22.00 op de donderdag. Meestal hoef je op dat tijdstip niet zoveel meer. Je kunt alvast in bed gaan liggen en zelfs in slaap vallen. Bewust of onbewust, de energie doet zijn werk! Op deze manier hoeft de Boost geen extra tijd op te slokken in ons vaak drukke programma. Ideaal toch?
Een sessie vindt plaats op afstand en duurt 30 minuten. Er is geen internet of telefoon verbinding nodig. Ga in rust en vermijd afleiding. Dit is het enige wat je bewust hoeft te doen. Er wordt voor gezorgd dat je bij mij in de energetische ruimte binnen gelaten wordt en het transformatie proces gebeurt dan automatisch.
Mijn advies is om elke week een Boost te doen. Het is net als sporten en in die zin heb ik ook bewust gekozen om de prijs ongeveer gelijk te maken aan een sportabonnement i.p.v. de prijzen van een energetische behandeling. Dit doet niks af aan de kwaliteit van de Boost! Bij regelmatig sporten train je jouw spieren zodat ze steeds beter leren hoe ze een beweging goed uit kunnen voeren. Dit geldt ook met loslaten van zaken in het energetische systeem. Je traint jouw systeem om los te laten en dit zal in het proces dan ook steeds makkelijker en sneller gebeuren.
Wat levert regelmatig Boosten je op?
Het proces van contact maken met je eigen bron, is een geweldig mooi proces.
Dit proces loopt voor ieder mens anders aangezien we allemaal onze eigen unieke blueprint hebben gekregen.
Het is een enorm verschil vanuit welk gezichtspunt je naar de wereld kijkt en problemen oplost. Benader je het probleem vanuit je persoonlijkheid en je overtuigingen en trauma´s of benader je de wereld vanuit je kracht. Vanuit je kracht kom je met oplossingen die je vanuit je trauma´s niet eens kunt bedenken. Je krijgt een verbinding met jezelf vanuit deze kracht, deze bron. De verschillende lichamen, zoals je mentale, emotionele, fysieke, energetische en spirituele lichamen gaan weer met elkaar samenwerken en een eenheid vormen. Zodra je dit innerlijke conflict tussen je lichamen kunt loslaten gaat er een wereld voor je open. Je ervaart meer rust, liefde en harmonie. Het is makkelijker om vanuit je bron te weten wat je wilt en je grenzen aan te geven. Je gaat een Flow ervaren, dat je leven geen strubbeling is maar dat het lijkt alsof het vanzelf gaat. Dat er precies naar je toe komt wat je nodig hebt.
Manifesteren is dan niet iets in de toekomst wat je wilt doen maar instant. Het gebeurt op het moment. Wij mensen zijn zulke krachtige wezens met een grote creatiekracht. We hebben hier nog maar een stukje van ontdekt. In ons evolutieproces is de tijd aangekomen om ons weer bewust te worden van de bron en onze krachten. Het is vooral weer herinneren wie we zijn. Veel mensen ervaren deze behoefte ook. Die hebben een verlangen om in hun kracht te staan, zijn klaar met die eindeloze patronen waar ze in terecht komen en voelen heel duidelijk dat ze dit niet meer willen. Ze lopen vast in hun ontwikkeling en verlangen naar vrijheid. Vrijheid in jezelf is dat je los komt van alle patronen in jou, wat opgelegd is in jouw menselijke leven, en weer terug keren naar de liefde die jij werkelijk bent. Vanuit deze bron wordt je gehoord en gezien als mens en zijn jouw triggers verdwenen.
Kun je je voorstellen hoe jouw leven eruit zal zien als je niet meer reageert vanuit een trigger? Bijvoorbeeld boosheid of verdriet als reactie op iets, welk trauma echter ontstaan is als kind. Je wilt niet meer reageren vanuit dat verdrietige kind maar liever als volwassene vanuit liefde , compassie en begrip.Het lijkt soms of dit geluk heel erg ver weg ligt. Wat ik nu zie is dat deze tijd en de komende tijd per uitstek goed is om oude zaken los te laten. Gewoon omdat dit de volgende stap in ons evolutieproces is. Dat maakt dat opruimen erg snel gaat. Ik heb mensen binnen een redelijk kort tijdsbestek ongelofelijk zien transformeren in een veel gelukkigere versie van zichzelf. Heel erg gaaf!
Korte vooral spirituele gerichte CV:
* Academie voor lichamelijke Opvoeding
* Outdoor Management
* Reiki Master level 3 en Teacher level 4
* Intuïtieve Ontwikkeling gevorderd
* Universal White Time Healing level 1,2,3 en 4
* Angel Board
* Mindset Mastery
* Brontaal met dieren en baby´s
* Sportmassage
* The Alchemie of Healing
* Manifesteren met Spiritual Secrets
* Dreambuilding
* The Alchemie of Source Feeding
* Channeling: Eigen Concept Transformatie
* Angel Healing Practitioner
* Hoog Sensitief Coach
* Emotiemanagement Coach
* Bewustzijnscoach
* Emotional Freedom Techniques
* Manifestation Program

 

Stuur Eroos een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.