Veronica Vir Schwegman


Veronica Schwegman (Vir) Is in de loop van haar leven tot een leefstijl en werk gekomen waarin zij zich gelukkig, vrij, verbonden en gegrond voelt. Momenteel geeft zij kundalini yoga, retraites, rituelen en gong baden.

Veronica voelde zich vanaf haar geboorte thuis in de natuur. Misschien is de natuur wel de meest pure manifestatie van Spirit op aarde.

Tijdens haar leven, dat begon in Italië en zich voortzette in Nederland, leerde ze hoe ze Spirit voor zichzelf en anderen kon vertalen. Ze maakt verbinding met hogere sferen door middel van klank/gongbaden, intuïtieve zang, gedichten, rituelen en 1-1 sessies. De ervaringen kunnen geïntegreerd worden in het lichaam door de fysieke tools die zij deelt: kundalini yoga en natuurbelevingen.

Veronica deelt haar inspiratie met vriendelijkheid, mededogen, kracht en vreugde.
Degenen die deelnemen aan de sessies, worden vaak in hun hart geraakt en vertrekken met een herinnering aan wie we in wezen zijn.

Haar persoonlijke weg is om de spirituele ervaringen te integreren met het mens zijn.
In haar dagelijks leven wordt ze gevoed door koud water meditaties, surfen, wandelingen, boodschappen van de natuur, Andes-sjamanisme en natuurlijk de wijsheid van andere mensen.

Er staan op dit moment wekelijkse activiteiten gepland, een dag retraite en een midweek retraite in September. Je kunt op de website kijken voor meer info en data.

 

Stuur Veronica Vir Schwegman een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.