The Hero’s Path, Inner Journey, Outdoor Travel


The Hero's Path neemt je mee op avontuur. Een speelse beloftevolle reis naar je natuurlijke zelf.

Wil je opnieuw je koers bepalen in je leven?
En voel je dat er een verschil is ontstaan tussen wie je bent en wat je doet?

The Hero's Path biedt wandelcoaching & bezinning Walkabouts op de Camino naar Santiago de Compostela. Deze eeuwenoude pelgrimsroute nodigt je vanzelf uit om al wandelend stil te staan. De weg waarin je tegelijk jezelf bent, jezelf tegenkomt en weer weet hoe je ervoor staat in het leven.
Tijdens jouw pelgrimstocht (her)ontdek je jouw drijfveren, dromen en patronen, Door de begeleidng van jouw coach en de kracht van de natuur ontdek jij al wandelend wie je bent, wat je heeft gevormd en wat werkelijk van waarde is in jouw werk en leven.

Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling, loopbaan of vitaliteit? En lijkt de Camino voor jou ook DE plek om gecoacht te worden op jouw coachvraag?
Kom dan in beweging en wandel mee.

De Camino: it's not just a walk!

Over mijzelf: Ik ben een bevlogen en ervaren coach, van nature speels en avontuurlijk en graag in de natuur. Wandelcoaching is voor mij een :natuurlijk gevolg. Wandelcoachen met inzet van de natuur en spel verbetert je stemming, stimuleert je brein om tot creatieve oplossingen te komen en geeft energie.

Periode April - September coaching op de Camino
Periode Oktober- Maart coaching in Nederland, in en rondom Amsterdam,

 

Stuur The Hero’s Path, Inner Journey, Outdoor Travel een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.