Simply Canvas Farm


Simply Canvas Farm
Let Nature Nurture You

Hebben jullie ook zo'n zin om even weg van alles te zijn? Welkom bij Simply Canvas Farm. Een kleinschalige maar ruime bestemming. We zijn heerlijk rustig gelegen op het randje van de Dordogne vol zonnebloemen, wijngaarden en uitzicht. Je kunt bij ons genieten van diverse retraites en workshops die georganiseerd worden op het gebied van dans, mindfulness, meditatie, yoga, ademwerk, voedselbossen, natuurcoaching, mantrazingen en meer. Er zijn zelfs ook een paar prachtige festival retraites waar verschillende begeleiders komen.
Er is plek voor iedereen, voor rust en voor vrolijkheid, voor herbronnen en introspectie. Het is heerlijk vertoeven op het Franse platteland waar het leven nog wandelt.
Je kunt slapen in 6 safaritenten met electriciteit, keuken en eigen badkamer (op korte afstand) of 3 gites/vakantiehuizen en een tiny house. De natuur staat centraal bij ons, samen met (H)eerlijk eten en ons land wordt ingericht volgens de permacultuurprincipes en voedselbostechnieken, we maken zelfs ons eigen bloesemremedies van planten en bloemen. Natuurlijk is er een groot omheind zwembad. Onze plek is vlakbij Bergerac, Eymet en Duras gevestigd op het randje van de Lot et Garonne en Dordogne in ZW Frankrijk.

 

Stuur Simply Canvas Farm een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.