Blokhutworship


Beste lezer,

ik wil me graag aan je voorstellen. Ik ben een community van gelijkgestemde mensen die samenkomen om ons te richten op muziek en elkaar inspireren

Als Blokhut komt onze gemeenschap samen in een rustieke, huiselijke omgeving - vaak in een blokhut of een soortgelijk gebouw. We vinden het belangrijk om een intieme, familiaire sfeer te creëren, waarin we ons op ons gemak voelen om ons hart open te stellen voor elkaar.

Tijdens onze bijeenkomsten richten we ons op het zingen van liederen en hymnen, geleid door getalenteerde muzikanten en zangers in onze gemeenschap. We nemen ook de tijd om te bidden, te mediteren , en te delen in elkaar's leven. We geloven dat dit de juiste manier is om ons te richten op muziek, en om een intieme relatie met elkaar te creëren.

Als Blokhut community nodigen we iedereen uit om zich bij ons aan te sluiten en deel te nemen aan onze gemeenschap. Of je nu al jarenlang al volwassen geestelijk bent , of net bent begonnen met het ontdekken van de grootheid van alles - bij ons ben je welkom. We geloven dat God ons allemaal samenbrengt om te groeien en te leren van elkaar, zodat we Hem beter kunnen kennen en liefhebben.

We hopen je snel te ontmoeten bij onze volgende bijeenkomst. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Blokhutworship

 

Stuur Blokhutworship een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.