UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-04-2020

Supervisie Paarden & Natuurcoaching


Zowel voor paard als mens werk ik sinds 2001 als coach en trainer waarbij Supervisie wordt gegeven over jouw talenten, jouw zielsontwikkeling, tendens en mogelijkheden. Daarnaast kijken we naar jouw paard(en) en relatie potentieel.

Speciaal voor paarden- en natuurcoaches, bied ik aanvullende sessies om meer informatie en tools te leren kennen over de universele taal van de natuur. Vanuit de astrologie leren wij af te stemmen op de actuele collectieve ontwikkelingsprocessen en invloeden van het universum waar onze natuur op reageert en wij aan onderhevig zijn.

Door ons bewust te worden van een groter kosmisch plaatje, kunnen we meer gaan leven vanuit de verbinding met hart & ziel.
Door achtergronden van mens en dier te leren kennen, kunnen we ons professioneler afstemmen op ons paard. Zielsinformatie over de energie, grondtoon, frequentie, ontwikkelingsweg van het paard voorziet in de individuele behoefte. Vele intelligenties, belevingswerelden en karmische achtergronden worden zichtbaar.

Jij en ik, maar ook onze paarden, zitten precies op schema. Niets gebeurt zomaar. We nemen bepaalde zielsopdrachten mee maar hebben ook afspraken gemaakt met mensen en dieren die we “onderweg” tijdens ons leven tegen komen en een belangrijke rol hebben. Synchroniciteit is aanwezig en toeval bestaat toch niet? Het leven is fantastisch geregisseerd. Via de astrologie kun je op een doeltreffende manier antwoord en inzicht krijgen.

Paarden en natuurkracht zijn sterk verbonden. De reaktie van paarden op kosmische (natuur)kracht is groter dan we ons realiseren. Een zonnestorm of een nieuwe maan doet iets met ons maar ook met ons paard! De horoscoop laat je inzien waarom je paard is zoals hij is en geeft achterliggende informatie die niet zo maar zichtbaar is.

Middels dit exclusieve astrologische consult, krijg je informatie aangeboden waarmee je je kunt onderscheiden van jouw collega's en nog beter kunt leren samenwerken met jouw paard, paarden en de natuur.
Want, onderscheidingsvermogen is de basis voor coaching kwaliteiten.

Ik bied mijn dienst aan op lokatie of op afstand. Vraag naar de mogelijkheden via email info@liaouendag.com.
Graag tot ziens.

 

  • Lia Ouendag
  • 20 april 2020
  • Brinkgreverweg 122, 7411 BG  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 297,00
  • 0636466358
  • infoliaouendag.com
  • Coaching

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lia Ouendag (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lia Ouendag
Lia Ouendag

Over Lia Ouendag

Astrologie zoals deze bedoeld is. De taal van het hart. Een horoscoop die klopt met de werkelijke sterrenhemel, een juiste plattegrond die ons meeneemt in de mogelijkheden van dit leven. Een vernieuwde, geactualiseerde astrologische werkwijze die rekening houdt met de kosmische ontwikkelingen en actuele planeet energieën. Voel je welkom wanneer je behoefte hebt aan een richtingaanwijzer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meerhanden Massage - zondag 14 juni 2020
14 juni 2020
Arnoud en Mieke
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
28 juni 2020