UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 29-12-2020

Oud en nieuw retraite Sardinië


Oud en Nieuw reis Sardinië
Sardinië: een kustlijn om van te dromen, lange uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en complete stilte is er te vinden. Je voelt direct de rust en je bent weg van de dagelijkse hectiek. De locatie ligt een klein kwartiertje af van de zee en alles is alles om jou een heerlijk verblijf te geven. Monique is een zeer ervaren mindfulness en yoga trainer. Haar man Tony maakt de heerlijke maaltijden uit de Sardijnse keuken.

Loslaten en het nieuwe te omarmen
De oud en nieuw retraite geeft je de ultieme mogelijkheid om het oude los te laten. Maar ook om het nieuwe te verwelkomen. De overgangstijd van herfst en bezinning naar de winter, waarin er weer ruimte wordt gemaakt voor nieuwe ideeën en inspiratie, wordt al jaren gebruikt om de balans op te maken van het oude. Om zo met verfriste blik het nieuwe tegemoet te treden.

Met elkaar, maar ook alleen, maak je de balans op. Tevens kijk je naar wat losgelaten kan worden en opgeruimd. Daarna bekijk je wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Zodat er genoeg ruimte komt voor nieuwe uitdagingen. Dit zorgt er voor dat je alles wat je je voorneemt ook vol gaat houden. En voluit van het leven kunt genieten. Zodat je minder wordt geleid door angst.

De Oud en nieuw reis geeft je:
inzichten in jouw afgelopen jaar
de mogelijkheid los te laten wat niet meer nodig is
ruimte voor nieuwe uitdagingen in 2021
rust en ontspanning
goede voornemens die je wel vol kunt houden

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 29 december 2020 t/m 2 januari 2020
  •   Sant Antioco, ITALIE
  • € 576,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Leven vanuit je hart, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...