Priesteres in Avalon


De priesteres ontwaakt
Subtiele waarneming, oud weten, schouwen in andere dimensies… Je voelt de fascinatie. En de herkenning. De priesteres in jou ontwaakt. Ze nodigt je uit om je te openen voor dat wat niet tastbaar is maar wel voelbaar. Om een krachtig kanaal te zijn voor diepe transmissies. En om alchemie te bedrijven met heilige seksuele energie. Zo overstijg je de begrenzingen van deze werkelijkheid en maak je ruimte voor andere bewustzijnsniveaus.
Ga mee op reis en verwelkom de wijsheid van de priesteres in jou.

Mythisch Avalon
Deze reis voert je naar Glastonbury, plek met een rijke spirituele geschiedenis: lange tijd was dit de thuisbasis van druïden, priesteressen, heksen en (Keltisch) christenen. Ook speelde zich hier de legende van King Arthur en de heilige graal af. Én het is de plek waar Avalon is gesitueerd, het mythische eiland dat in nevelen verdween.

De krachtige energie is overal voelbaar; leylijnen en eeuwenoude bronnen vormen doorgangen naar andere lagen van waarneming en bewustzijn. Tijd en ruimte krijgen een andere beleving. In dit magische oord is de lijn tussen deze en andere werelden dun.
Perfect decor dus voor een zinderende diepe duik in het mysterie van de priesteres…

Bewustzijnsverruimende rituelen
We werken met verschillende bewustzijnsverruimende oefeningen en rituelen op krachtplekken in de natuur. Deze helpen je om je 3e oog te openen voor diepe waarneming. Via meditatieve dans, vloeiende yoga en tantrische meditaties nodig je je lichaam uit om een open en ontvankelijk kanaal te worden voor levensenergie en sensuele flow. Geleide visualisaties, trancereizen en energetische werkvormen brengen je in contact met andere dimensies en met de oneindige bron van wijsheid waartoe jij toegang hebt.

Heilige seksualiteit
Eén van de middelen die de priesteres inzet om in verbinding te treden met het grote veld is het werken met seksuele energie. We bezoeken verschillende plekken die je sterk in contact brengen met je lijf, je bekken en jouw levensenergie. Je onderzoekt het samenspel tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jouzelf en wat er ontstaat als deze twee samenvloeien; hoe deze energie jou kan optillen in een spirituele ervaring die het persoonlijke overstijgt.
Krachtige seksuele energie containen én inzetten voor dat wat jij hier te doen hebt op aarde, dat is de alchemie van de priesteres.

Voor wie is deze reis bestemd?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie. Daarnaast heb je een redelijk goede wandelconditie.

Hoedsters van de reis
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele en magische natuur. Ze organiseren o.a. . Magie van de sensuele vrouw (Andalusië), Godinnenreis Kreta, Innerlijke tempel - Woestijnreis Egypte en Priesteres in Avalon.

 

  • Bewust op Weg
  • 5 oktober 2021 t/m 10 oktober 2021
  • Markt 22, 6691 BK  Gendt, Gelderland, NEDERLAND
  • € 1095,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Week retraites, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Speel jij met één van de volgende thema's en heb je behoefte aan een heldere spiegel en een echte doorbraak? Je bent welkom voor een diepgaande coaching of een Body&Mind sessie. •Leven vanuit je hart •In je kracht staan •Trouw zijn aan jezelf •Liefdevolle relatie met je lichaam •Mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen Margit van Harten is sinds 14 jaar werkzaam als coach,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Playfulness 2daagse - dans van je innerlijke ikken
7 augustus 2021
Human-ET One Monthly MeetUp
15 juni 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Najaar 2021
11 september 2021
ET-Healing Experience (Online)
6 juli 2021
Freedom-Quest - Jouw reis naar vrijheid in CH
1 oktober 2021
<geen>
Stiltewandeling met paarden
1 augustus 2021