UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-06-2022

De spirituele game changer!


In het juni nummer van Paravisie wordt Soul Body Fusion® "De spirituele game changer" genoemd omdat het precies is wat je op dit moment nodig hebt in je leven. Het geeft je balans tussen ziel-lichaam-geest (met wereldwijd meldingen van buitengewone healing als resultaat) en een enorme (meetbare) toename van je bewustzijn.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over Soul Body Fusion®:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands (bewustzijns) trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley 2012)

Op zondag 26 juni kun je in 1 dag deze techniek bij Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk leren toepassen op jezelf, kinderen, volwassenen én dieren. Tevens ontvang je zelf een Soul Body Fusion® sessie!

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

De afgelopen 31 jaar heeft Arno van Dijk besteed aan het leren en ervaren van energetische processen waaronder Access Bars®, Deeksha, Reconnectieve Healing,
Reiki, Touch of Matrix, Quantum Touch en nog vele andere technieken. Waar hij het meest enthousiast over is, is Soul Body Fusion®.

De workshop wordt gegeven in Wageningen en duurt van 9.45 tot 17.00. Na afloop ben je gecertificeerd practitioner en ontvang je het officiële Soul Body Fusion® practitioner certificaat en kun je als je wilt niet alleen gratis maar ook betaalde sessies geven! De investering voor de workshop is € 179,- voor mensen die betaalde sessies gaan geven. Mensen die alleen gratis sessies gaan geven krijgen € 50,- korting en betalen slechts € 129,-. Stuur een mail naar arno@urpichai.nl om het inschrijfformulier te ontvangen.

Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master teacher sinds 2020.

Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops voor alle details van de workshop. Daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 26 juni 2022
  •   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Channeling of Healinng, nu tegen vrije gave
10 juli 2022
Tantra-avond Water
Tantra-avond Zintuigen 2 - Water
12 juli 2022
ET-Healing Practitioner Programma - Online
27 juli 2022
Soul Body Fusion, internationale healing sensatie!
10 juli 2022
Tantra Sharing Circle Sen
Tantra Sensual Sharing Circle
8 juli 2022
Zweethut ceremonie
28 augustus 2022