•  speciale aanbieding!

Expressiereis in Andalusië


Speciale aanbieding

Kortingscode BUZZ geeft recht op 75 euro korting op de totaalprijs

 

Vrijheid is jezelf zijn, zonder iemands toestemming

Geloof jij in de kracht van kwetsbaarheid? Wil jij voluit en in vrijheid gaan leven en daarbij hélemaal jezelf zijn? Ga dan mee op deze helende, innerlijke reis. Klank en beweging laten dat wat er van binnen is, naar buiten komen. Omhels de wijsheid van je lijf en je innerlijke stem, en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, speelsheid en plezier alle deel uit maken van jouw authentieke zijn!

De reis is opgebouwd rondom de elementen: aarde, water, vuur, lucht en licht en de daarmee samenhangende levensthema's (Bijvoorbeeld: zijn, verlangen, handelen, het hart/de (zelf-)liefde). Elke dag staat een element centraal. Wat vertellen de elementen jou? De wijze lessen van de elementen neem je mee in jouw persoonlijke vrijheidsmissie. Ga jij jouw waarheid en vrijheid leven?

In deze retraite voert expressie c.q. stembevrijding de boventoon. Expressie (in klank of dans) brengt je in no-time bij je gevoel. Het maakt dingen vaak in één klap duidelijk, én het maakt je meer lichaamsbewust. Dingen, die niet in woorden te vatten zijn, omdat deze woorden de lading niet dekken. En als je zoekt naar woorden, begint het hoofd mee te doen en wordt het pure gevoel vaak vertroebeld.

De stem is een spannend gebied, omdat we vaak vinden dat we 'mooi' moeten kunnen zingen en we vechten met zelfoordeel daarin of maken ons enorm druk over wat onze buurman/buurvrouw er wel van zal vinden (schaamte). Tegelijkertijd is de stem de doorgang van binnen naar buiten en is de emotie of het gevoel júist zo aanwezig in dit keelgebied, waardoor de stem een pure uitingsvorm is hiervan.

Stembevrijding of Expressie gaat niet om 'mooi' of 'lelijk' maar om 'puur' en 'authentiek' en klinken wat je voelt. Jouw gevoel komt zo in een pure vorm naar boven, voorbij de woorden. Je gaat je beter in je vel voelen omdat je voorbij het oordeel gaat. Je voelt compassie, meer zelfvertrouwen, en meer eigenwaarde, een diepe verbondenheid met wie jij van binnen bent. Je gaat je 'lichte' kant weer ontdekken door speelsheid en plezier. Je gaat vrijer leven en ervaren dat jij je plek mag innemen in dat leven.

Daarnaast werken we veel met Dans en ook met stilte, diverse meditatievormen, energetische oefeningen. We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat.

Verzorging: 7 dagen, 6 nachten op basis van volpension (3 maaltijden per dag, inclusief koffie/thee/water/fris gedurende de dag en fruit), in een gedeelde tweepersoonskamer met badkamer (eenpersoonskamer tegen meerprijs beschikbaar). Inclusief transfers van en naar luchthaven Málaga.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 24 april 2022 t/m 30 april 2022
  • Emblase Del Víboras, 23614  Las Casillas De Martos, Limburg, SPAIN
  • € 1295,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Week retraites, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst-retraite levenskunst
26 december 2021
Innerlijk vuur
5 daagse retraite Bewust Leiderschap
31 januari 2022
Nieuwjaarsretraite Dans
2 januari 2021
Retraite
Kerst retraite
20 december 2021
Latifa-reis in Andalusië
20 maart 2022
Stiltereis in Andalusië
19 juni 2022