Orgasmic meditation voor geliefden


Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels de diepte in. Je kunt komen met je geliefde of intieme vriendin, zowel M/V als V
/V combinatie is mogelijk.
We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

Orgasmic meditation
Dit is een methode om meer gevoelssensaties te ontwikkelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen demonstreren. De OM is ontwikkeld door Nicole Daedone, de auteur van Slow Sex en is heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere connectie teweeg kan brengen. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Trainers: Anina Storteboom, intimiteitscoach en psychosociaal therapeut en Steven Ansems, tantramasseur. Sinds enige jaren geven wij samen workshops en tantra (massage) sessies aan stellen, met veel plezier en passie.

Het aantal deelnemers voor onze workshops is beperkt en daardoor zijn de middagen of avonden nog intiemer en exclusiever. Bij ons is iedereen welkom, we hanteren geen toegangsbeleid.

NB: het is ook mogelijk deze workshop privé (dus als stel/koppel alleen met de trainers) te volgen voor een nog intiemere beleving. Voor een flyer met prijsopgaaf stuur je ons een mailtje.

 

  • Hartenlust
  • 5 februari 2022
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 175,00
  • 06-10512274
  • welkomnaarhartenlustgenieten.nl
  • Meditatie, Massage, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartenlust (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartenlust
Hartenlust

Over Hartenlust

Bij Hartenlust (voorheen Inana op reis naar je ware zelf) kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme)...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kashmierse massagedag voor (liefdes) koppels
20 februari 2022
Tantramassage training voor professionals
25 maart 2022
Tantra introductie 3-luik
5 juni 2022
Duo-ceremonie
25 januari 2022
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
29 januari 2022
Magische Reis - truffelceremonie
30 januari 2022