UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 31-03-2023
  •  speciale aanbieding!

Stap in jouw Bloeikracht ~ Vrouwenretraite


Speciale aanbieding

Nu met Vier de lente cadeau korting

 

Vier de lente en stap in jouw Bloeikracht vrouwen retraite ~ Nu met speciale Vier de lente cadeau actie

Nog even en de lente barst weer los, in al haar kleur, vuur, warmte en bloeiende kracht, en hoe fijn! Zoals de aarde ontwaakt doen wij dat ook.
Om dit te vieren is er van 31 maart - 2 april een ' Stap in jouw Bloeikracht retraite op een schitterend paradijsje in het groen.
3 dagen boordevol bezieling, verbinding en zinderend ontwaken. Ga je met ons mee?

In jouw pure kracht stappen...
Dat is de uitnodiging die voor je ligt. Om met een volle JA in jouw kracht te stappen, in jouw liefde, in jouw licht. Daar in de heilige cirkel voel en bekrachtig je jouw JA naar jezelf, jouw JA naar het leven. Jouw volle JA naar het bewandelen van jouw pad in al jouw Glorie.

We komen samen op een oeroude krachtplek midden in de natuur om de start van de lente te vieren. Een prachtige plek die verwarmt en verwondert. Hier stappen we samen in een cirkel van verbinding om onze vrouwelijkheid te vieren en te eren. Hier voel je je thuis. Hier zeg je JA, ik wil groeien en bloeien.

Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om in je intuïtieve kracht te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken zodat je los kunt laten wat niet meer dient en jezelf volledig te openen voor een stralend nieuw seizoen dat bruist van nieuw leven.

Elke retraite is openend naar wat zich in de cirkel mag ontvouwen. Een veilige bedding waarin je verzacht. Hier kun je delen, dansen, verstillen, huilen, lachen, hier kun je zijn. We laten los, helen en openen. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kom je thuis, thuis in je Hart, thuis in jezelf.

In onze heilige cirkel delen we onze levensverhalen, dromen en verlangens, we geven elkaar de ruimte om te zijn wie we zijn. We komen in contact met ons licht, onze innerlijke stem, onze creativiteit, onze levensvreugde en ons diep weten wat ons de weg wijst.

Kundalini yoga, dans, verstilling, ceremonies, storytelling, ademwerk, meditaties en delen vanuit het Hart. Elke samenkomst vol inspirerende kracht waar je liefdevol wordt begeleid in jouw reis van groei en bloei. We komen in contact met onze vrouwelijke energie. We eren, en zien haar, we vieren en bekrachtigen haar. Als jouw vrouwelijke energie stroomt leef je voluit! Voluit vanuit de bloeiende kracht zo prachtig in jou aanwezig.


Al dansend op het ritme van de lente laat je steeds meer los en verwelkom je nieuwe ervaringen om van te groeien en te bloeien. Hier sta je stil bij de wensen van je hart. Wat wil je loslaten en waar wil je ruimte aan geven dit jaar? Sla je vleugels uit, droom groots, alles is mogelijk.

Omgeven door bomen, bloemen en een zoetwatermeer vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst. 3 dagen boordevol lichtheid, transformatie en zinderend ontwaken. Hoe fijn als jij er ook bij bent.

Investering:
Tweepersoonskamer:530,-. Als je boekt voor 19-03 €449,- p.p
Vierpersoonskamer: 449,-als je boekt voor 19-03 €389,- p.p

Na dit weekend ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all around us

Voel je YES, hier wil ik bij zijn? Stuur dan een berichtje via letyourselfbloom@outlook.com
ik kijk er naar uit om je in onze cirkel welkom te heten.

Liefs, Maaike

Oh, en er wordt overheerlijk vega(n) gekookt. Met een beetje geluk zijn de kruiden vers uit de tuin geplukt. Elke maaltijd met liefde bereid, super healthy en om te smullen zo lekker!

Wat deelnemers zeggen:

De retraite was voor mij een fijne verdieping naar binnen vol spirituele groei.

Een retraite met Maaike is een cadeau voor hart en ziel. Ik ben meerdere keren mee geweest en elke keer geeft het mij iets moois.

Na de retraite begrijp ik steeds meer hoe je liefde en compassie voor jezelf kunt voelen.

Wil je dit ook ervaren, boek dan gauw jouw plekje in de cirkel met code: Vier de lente!

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom. - Anais nin”


Met de komst van de lente komt jouw jaar pas echt tot bloei.

Wil je hier graag bij zijn maar komt dit weekend niet uit? Dan zijn er nog de volgende mogelijkheden om mee te gaan:

26-28 mei -> Weekend
14-18 Augustus => Midweek

www.maaikeaker.com

 

  • In Bloei Yoga
  • 31 maart 2023 t/m 2 april 2023
  • Beekbergerweg 25,   Loenen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 449,00
  • +31614265138
  • letyourselfbloomoutlook.com
  • Weekend retraites, Leven vanuit je hart, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur In Bloei Yoga (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van In Bloei Yoga
In Bloei Yoga

Over In Bloei Yoga

Al ruim 11 jaar begeleid ik mensen met liefde, enthousiasme en toewijding in hun innerlijke transformatie reis op de yogamat, en daarbuiten. Hier combineer ik zachtheid met kracht en vanuit mijn intuïtieve gave voel ik goed aan wat er nodig is in het moment afstemmend op het ritme van de (innerlijke) natuur. Thuiskomen in het Hart en je herinneren wie je bent, daar zijn de reizen op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Unieke cursus Sunyoga door Sunyogi Umasankar
15 augustus 2024
Ascensie Spirituele Groei-avond (online via Zoom)
18 april 2024
Massage flow
Massage retreat
10 mei 2024
Seksuele Bevrijding
Seksuele Bevrijding 1 - Sexual Healing
15 mei 2024
Snoepen van Tantra
Snoepen van Tantra
15 juni 2024
Tantra Foundation
Tantra Foundation Training
16 november 2024