Truffelceremonie in kleine groep (max. 4 personen)


Je bent van harte welkom in ons kleine, huiselijke, plantmedicijn-centrum, waar onze maximale capaciteit 4 personen is. Tijdens deze speciale groepsceremonie met truffels duiken we in een kleine kring van in totaal 5 personen (incl. begeleider) de diepte in met elkaar. Wij, Martijn en Renate van Truly Loving, houden heel erg van een persoonlijke aanpak en willen je heel graag leren kennen en je helpen en begeleiden tijdens je reis, maar ook in de levensfase waarin je je nu bevindt. Het maakt niet uit of je te maken hebt met een depressie of rouw van een dierbare en voor het eerst plantmedicijnen gebruikt, of dat je al tientallen jaren ervaring hebt met spirituele groei of een ervaren reiziger (met plantmedicijnen). Iedereen is welkom (behalve wanneer (geestelijke) gezondheidsklachten het gebruik van plantmedicijnen uitsluiten, daar zorgen wij voor tijdens onze intakeprocedure).

Wij zijn Renate en Martijn, en Renate zal deze ceremonie verzorgen. We geloven in de kracht van Liefde en zullen dan ook vanuit liefde en dienstbaarheid deze dag voor de vier deelnemers verzorgen. Renate is sterk in het liefdevol aanwezig zijn, vanuit verzorging en verzachting. Ze gebruikt vaak voorbeelden uit haar eigen leven om (spirituele) concepten uit te leggen. Ze werkt intuïtief, vanuit empathie en vanuit haar hart.

Wat betreft de intakeprocedure: We hebben een intakeformulier en na beoordeling daarvan plannen we een intakegesprek in (online). Ik (degene die jou gaat begeleiden) wil je alvast leren kennen en mezelf aan je voorstellen voordat jouw ceremonie begint. Op deze manier kunnen we ons allemaal op ons gemak voelen en er zeker van zijn dat Truly Loving de juiste plek voor jou is en ik de juiste begeleider ben om aan je plantmedicijn reis te beginnen.

Daarna ronden we je boeking/reservering af en een paar dagen voor je ceremonie sturen we de laatste details over o.a. het laatste deel van je reis naar onze locatie (we hebben een ophaalservice van het dichtstbijzijnde treinstation), we informeren je over de ochtend van de ceremonie (en wat wel en niet te eten/doen) en geven advies over wat je mee kan nemen.

Dan is het zover: de dag van de ceremonie: we beginnen om 14:00 niet meteen met het drinken van de truffelthee. Ik zorg er eerst voor dat je even veilig kunt landen in de ruimte. We drinken een kopje kruidenthee en praten over hoe je je voelt. Daarnaast geef ik uitleg over hoe je het beste de reis in kunt gaan. Indien nodig kan ik ook ademhalingsoefeningen met je doen om je zenuwstelsel tot rust te brengen en een geleide meditatie met visualisatie en bodyscan, om zo ontspannen mogelijk de ceremonie te starten. Dit hoeft niet, het mag wel. Tijdens de ceremonie lig je op een matras met een oogmasker voor een optimale ervaring om naar binnen te gaan. Ik zorg voor muziek, een veilige ruimte, afstand als het nodig is, gefluisterd advies, of een troostende hand of schouder om op uit te huilen als dat nodig is. Ik ben met je Aanwezig.

Na de ceremonie hebben we samen een licht diner met soep en brood om veilig te landen. Tijdens het eten is er alle ruimte te delen wat je hebt meegemaakt, om alle vragen te stellen die je mogelijk nog hebt en deel ik over de integratieperiode. Hoe neem je deze ervaring mee naar huis? Indien nodig breng ik je terug naar het treinstation (rond 21:00).

Nadat je ons centrum verlaat, sturen we je een e-mail met de muziek afspeellijsten, eventuele groepsfoto's die door ons zijn gemaakt en geven we je advies over de eerste paar dagen en weken van integratie van je truffelreis.

We weten hoe levensveranderend een truffelceremonie kan zijn (of beter gezegd: meestal is), dus we weten het belang van integratie. Na je truffelreis geef ik je inzichten en advies op basis van wat je vertelt over je leven en wat je deelt over je truffelreis. Dat is al een heel goed begin voor je integratie. Toch kan het best vreemd zijn om weer terug te gaan naar je normale dagelijkse leven. Daarom zijn we na je retraite beschikbaar voor kleine vragen over integratie en bieden we ook integratiecoaching aan als je het gevoel hebt dat je meer hulp nodig hebt bij het integreren van je ervaringen.

 

  • Renate de Boer
  • 19 april 2024
  •   Lithoijen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 300,00
  • renatedeboerauteurgmail.com
  • Dag retraite, Therapie, Truffelceremonie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Renate de Boer (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Renate de Boer
Renate de Boer

Over Renate De Boer

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hunebedden Drenthe
Wandel driedaagse
20 juni 2024
Relax & Recharge dagretraite
25 mei 2024
Hartenlust ontmoetingsavond
24 april 2024
Hartenlust creatiedag
28 april 2024
Hartenlust creatiedag
2 juni 2024
Vrij worden van ziekmakende patronen
21 april 2024