• nieuw 

Orgasmic meditation voor stellen/geliefden


Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels (V/V of M/V)) de diepte in. Je kunt komen met je geliefde, maar ook met een gelegenheidspartner of intieme vriend/vriendin. Als je alleen bent en mee wilt doen, raden we je aan zelf een maatje te zoeken.

We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

Orgasmic meditation
Help elkaar om meer te voelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen introduceren. Dit is een methode die is ontwikkeld door Nicole Daedone, de auteur van Slow Sex, en die heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere connectie teweeg kan brengen.

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, docent Tibetaanse tantramassage, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra, bij o.a. Daniel Odier, de Tantratempel, Andrew Barnes, Wild Tantra en Susanne Roursgaard en heb jarenlang tantra weekenden en avonden (mede) begeleid op Helios Centrum in Heerde. Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten; het is de bron van waaruit je bent ontstaan en een drijvende factor in ieders bestaan. Speelsheid, spontaniteit en het je bevrijden van allerlei overtuigingen en aannames uit het verleden is waartoe ik uitnodig in mijn sessies en workshops. Ik zal deze cyclus geven met Steven Ansems, die naast zijn baan als projectmanager een praktijk heeft als tantramasseur in Dongen.

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 21 oktober 2018
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 75,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Meditatie, Massage

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Waarom het maar niet wil lukken .... Indiv.
5 oktober 2018
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Je toekomst bepaal je zelf! Indiv. begeleiding
5 oktober 2018