UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-07-2019

Zomerweek in de Ardennen


In de zomerweken zijn er ontmoetingen en verbindingen met gelijkgestemden. In de wereld van Anders kun je helemaal jezelf zijn en genieten van de flow van de dag. In de natuur in de rust en toch levendigheid om je heen. Kamperen in de Ardennen op een camping waar wij een deel voor onszelf hebben.
Er zijn veel workshops om aan mee te doen, voor de kinderen een eigen programma en workshops voor ouder & kind samen. Je hebt veel tijd voor jezelf en het eten wordt verzorgd, je kunt 3x daags aanschuiven voor de gezamenlijke gezonde vegetarische maaltijden. Bij het dagelijks kampvuur kun je genietend van het warme vuur heerlijk napraten over de dag.

Eigentijds, duurzaam en verbindend
Het is verbindend om op deze manier samen te zijn.
Veel mensen nemen iets duurzaams en persoonlijks van ‘Anders’ mee naar huis. Inspiratie in leven en werk, ondersteuning bij veranderingen en nieuwe vriendschappen die vaak ook ‘na’ VakantieAnders blijven… Op deze plek hebben al velen een doorbraak ervaren tot vernieuwing in werk en privé. Het Vakantie Anders Festival is eigentijds en voor ontspanning van lichaam en geest.

Zes weken lang in juli en augustus
De zomerweken zijn er 6 weken lang, vanaf 13 juli. Elke zaterdag start er een nieuwe week met een nieuwe groep. Deelname kan per week, of meerdere weken.

Workshops en kinderprogramma
In alle weken zijn er veel workshops waaruit je ter plaatse kunt kiezen om aan mee te doen.
Het kinderprogramma loopt parallel aan de workshops en er zijn elke week verschillende groot-en-klein workshops voor ouder en kind om samen aan mee te doen.
Workshops zijn verrassend, verdiepend, ter kennismaking, inzichtgevend en ter ontspanning. Door deelname aan de workshops ontmoet je jezelf en de ander op een fijne manier om de verbinding met elkaar aan te kunnen gaan als je dat wilt. Ontmoeten is een duidelijk aanwezig onderdeel van de zomerweken.
Er zijn workshops van massage, reiki, klankreizen, yoga, theatersport, adem en lichaamswerk, verhalen vertellen, familie opstellingen, NLP, meditatie, mandala tekenen, dans, muziek, innerlijke families, positieve psychologie, sjamanisme, acrobatiek, natuurbelevingen, wandelingen, godinnenavonden, mannenvuur…elke week anders en elke week verbindend en boordevol mooie ontmoetingen.

Overnachten
Je kunt logeren in je eigen tent of ander kampeermiddel, of je huurt een avontuurlijke tipi en pipowagen.

Maaltijden
Alle maaltijden* zijn inbegrepen, de kok maakt gezonde vegetarische maaltijden en we eten met elkaar. Samen eten heeft een verbindende toegevoegde waarde in onze zomerweken.

Tarieven
Neem een kijkje op de site voor alle tarieven, voor kinderen en voor vervolgweken.

Andere programma’s
Bij al onze andere activiteiten als KerstEvent, OudenNieuwfestival en de massage weekenden in Drenthe èn de zomerweken in de belgische Ardennen zijn er workshops en gezamenlijke maaltijden.
*met uitzondering van het diner op woensdagavond.

 

  • VakantieAnders
  • 13 juli 2019 t/m 24 augustus 2019
  • Rue Malome 7, 6840  Neufchateau, Luxemburg, BELGIË
  • € 545,00
  • +31(0)638424122
  • infovakantieanders.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur VakantieAnders (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van VakantieAnders
VakantieAnders

Over Vakantieanders

VakantieAnders, ècht anders en ècht ontmoeten. Wij bieden vakanties en weekenden met ontmoetingen, verbindingen, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. In juli en augustus kun je meedoen aan het zomerweken festival in de Ardennen, in de winter een Kerst event en OudenNieuw festival in Nederland en door het jaar heen zijn er massage weekenden en Andersdagen waarop we gaan wandelen. Het...